Samsung S23 ısınıyor

kübraaaaaaa

Picopat
Daha fazla  
TikTok'ta biraz takilinca trlefon ciddi anlamda isiniyor. Normal mi bu durum? Gercekten ilk defa keske iPhone alsaydim pismanligi yasadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hem Android hem iOS kullandım iOS daha çok ısınıyor bence. Bu sıcaklarda oldukça normal ısınması.

TikTok'ta biraz takilinca trlefon ciddi anlamda isiniyor. Normal mi bu durum? Gercekten ilk defa keske iPhone alsaydim pismanligi yasadim.
Cihazınızın soğutması hiçbir iPhone'da yok, ilk öncelikle hatayı düzelteyim.

Tiktok'ta takılırken arkaplanda ne oluyor? Aynı anda birden fazla yerden download yapıyor olabilir misiniz?

Tiktok'ta takılırken arkaplanda ne oluyor? Aynı anda birden fazla yerden download yapıyor olabilir misiniz?
Oyle mi bilmiyordum, dogrudur. Yani arka plan derken baska bitsey acik olmuyor. Ekstra farkli bir yerden kapatmama gerek var mı bilmiyorum

Ben hem Android hem iOS kullandım iOS daha çok ısınıyor bence. Bu sıcaklarda oldukça normal ısınması.
Oyleymis sanirim. Tesekkur ederim

Birde sunu belirteyim tiktokda oluyor her uygulamada bu kadar isinmayi yasamiyorum

Oyle mi bilmiyordum, dogrudur. Yani arka plan derken baska bitsey acik olmuyor. Ekstra farkli bir yerden kapatmama gerek var mı bilmiyorum

Oyleymis sanirim. Teşekkür ederim

Bir de sunu belirteyim TikTok'da oluyor her uygulamada bu kadar isinmayi yasamiyorum

Ekranın altından ortasına doğru kaydırınca arkada çalışan uygulamalar gözüküyor onları kapatın her seferinde gereksiz yere cihazı yormasın.

Oyleymis sanirim. Tesekkur ederim

Birde sunu belirteyim tiktokda oluyor her uygulamada bu kadar isinmayi yasamiyorum
Tiktok nasıl bir yazılım bilmiyorum ama o hâlde sorun Tiktok'ta olabilir, güncelleme varsa indirin belki düzelebilir.

Arka plani nasıl temizliyoruz normal hep yaptığım şekildemi acaba yoksa başka bir yolu mu var. En alttaki sağ tuşa basıp açık olan uygulamalari siliyorum
Kusura bakmayın yeni yazabildim.

Eğer son uygulamalar tuşuna bastıktan sonra sol üstte 1 etkin uygulama gibi bir yazı varsa oradan kapatabilirsiniz.

Başka bir seçenek daha var, pil ayarlarından arkaplan kullanım sınırlarına gelin ve derin uyku moduna alınmış uygulamalara tıklayın. Kullanmadığınız, arkaplanda çalışmasını istemediğiniz ve şüphe ettiğiniz şeyleri ekleyin.

Otomatik güncellemeleri kapatın Play Store ve Galaxy Store için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı