Samsung S23 ısınıyor

Bu sıcaklarda biz bile hararet yapıyoruz telefonun ısınması normal hocam.

Çok tesekkur ederim yapacağım hepsini pek fazla anlamıyorum telefondan. Nirmal gunluk kullanımda bile ısınıyor. Sicaklarda normal diyorlar ama anlamiyorum normal mi benim telefonumda mi bir sıkmti var. Siz s23 kullanıyormusunuz, kullanıyorsaniz nasıl ısınması. Isi beni cok rahatsiz ediyor. Eski telefondan buna gecmememin rm buyuk sebeplerinden birisi buydu

Bu sıcaklarda biz bile hararet yapıyoruz telefonun ısınması normal hocam.
Oyle mi diyorsunuz bilemedim normal mi benim telefonumda mi bir sknti var. Saatlerce oynadiktan sinra olmuyor ki birsz sosyal medyada gezineyim isiniyor hemen

Sıcaklık kavramı biraz göreceli, Exynos 1330 chipsetli bir Samsung telefon kullanıyorum. S23'üm yok ne yazık ki fakat benim işlemcim sizinkinden daha az verimli bir işlemci olmasına rağmen gündelik kullanım, sosyal medya gibi şeylerde ısınüyor diyemem. Mobil veri, kablosuz ağlar, kulaklık, hoparlör kullanma gibi bir sürü etmen var. Bunları görmeden ve telefona dokunmadan yorum yapmam pek sağlıklı değil. Ama cihazınız arızalı değilse ''Isınma sorunu var" diyebileceğim bir cihaz değil, Vapor Chamber'a sahip, üstüne 8 Gen 2'ye sahip ve gayet verimli bir işlemci.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…