Samsung S23 ısınıyor

LuwaakDarken

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100f
Msi b760m
Corsair 8gb 3200mhz cl16 (8x2)
RTX 3060 12gb
650w 80+ bronze
240gb sata ssd
1tb 7200rpm hdd
Hepsiburada'dan Samsung S23 256 GB telefon aldım. Telefon dün geldi ve kutusundan çıktığından beridir telefonun arkasında hissedilir bir sıcaklık var, CPU Z uygulamasını açtığında telefonu normal kullanmış olmama rağmen batarya 35 40 derece arası oluyor hep, bu akşam da One UI 6.1 güncellemesini yaptıktan sonra kontrol ettiğimde ise 45 46derece gösteriyordu, normal mi değil mi anlayamıyorum bu sıcaklıklar çünkü eski telefonumda bu kadar hissedilmiyordu.

Hepsiburada'dan Samsung S23 256 GB telefon aldım. Telefon dün geldi ve kutusundan çıktığından beridir telefonun arkasında hissedilir bir sıcaklık var, CPU Z uygulamasını açtığında telefonu normal kullanmış olmama rağmen batarya 35 40 derece arası oluyor hep, bu akşam da One UI 6.1 güncellemesini yaptıktan sonra kontrol ettiğimde ise 45 46derece gösteriyordu, normal mi değil mi anlayamıyorum bu sıcaklıklar çünkü eski telefonumda bu kadar hissedilmiyordu.

İlk alındığıyla alakalı olabilir. Bu arada 35-38derece batarya sıcaklığı normal.

Yani durup dururken olmaması lazım, bende de S23 256GB var oyun oynamıyorum normal standart şekilde kullanıyorum şu ana kadar beni rahatsız edecek bir sıcaklıkla karşılaşmadım.

Batarya kondisyonunu izleyen bir program kurup bakın olmazsa.

Ek olarak kurduğunuz ve arkada sürekli çalışan bir program da buna sebebiyet veriyor olabilir mi?

Yaz aylarında bu sıcaklık normal. benim eski galaxy note 9'um bile çok ısınıyor.

Sizce cihazı iade mi edeyim yoksa Samsung'un servisine mi vermeliyim.

bu arada 40 dereceye de çıkıyor normal kullanımda. bu fotoğraftaki one ui 6.1 guncellemesini yaptiktan hemen sonra çekildi.
Screenshot_20240723_002759_CPU-Z.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240723_080643_CPU-Z.jpg
    Screenshot_20240723_080643_CPU-Z.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 27
Sizce cihazı iade mi edeyim yoksa Samsung'un servisine mi vermeliyim.

Bu arada 40 dereceye de çıkıyor normal kullanımda. Bu fotoğraftaki One UI 6.1 guncellemesini yaptiktan hemen sonra çekildi.Eki Görüntüle 2261307

Ben yrni alınmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum sonuçta batarya daha tam yerine oturmadı ama içiniz rahat edecekse iade edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı