Merhaba. S23 One UI 6.1 için son durum nedir, ısınma parmak izi vs. sorunlar var deniyordu. Ben daha yapmadım 2 ay oldu son durum nedir? Üstüne düzeltme guncellemesi geldi mi sorun yaşıyor musunuz?
Merhaba. S23 One UI 6.1 için son durum nedir, ısınma parmak izi vs. sorunlar var deniyordu. Ben daha yapmadım 2 ay oldu son durum nedir? Üstüne düzeltme guncellemesi geldi mi sorun yaşıyor musunuz?
Hiç bekleme dostum geçebilirsin. Bende S23/256 modelini kullanıyorum herhangi bir bug veya sorun yok. Güncellemeyi yaptıktan sonra (Hard) reset atın mis gibi tertemiz kullanın. Ben öyle yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.
Konu hortlayacak ama son durum nedir? Haziran ortası S23 aldım 6.0 dayım. 6.1 de animasyonlar daha akıcı yumuşak deniyor ama pil performansı ve ısınma ne durumda. Kullananlar varsa bilgilendirirse çok faydalı olur.
Ben riski göze alıp 2 gün önce güncelledim şu an hiçbir sorun yok pil konusunda. Daha akıcı daha yumuşak animasyonlar. Hoşuma gitti. Yalnız şöyle yapmanız lazım. Güncelleme sonrası recovery menüsüne girip wipe dalvik cache yapın. Sonra Samsung'un resmi uygulaması olan App booster var onu çalıştırın ve cihazı tekrar yeniden başlatın. Şu an bende pil aynı hatta daha dengeli oldu performans zaten harika. App booster kullanmak için good Guardian ve App booster uygulamasını yükleyip good Guardian içinden açmanız lazım yapacağınız zaman yardımcı olurum. Ben güncellemeden memnun kaldım kamera geçişleri bile hızlandı.