Samsung S23 One UI 6.1 Güncellemesi yapılmalı mı?

Tüm işlemler bu kadar başka bir şeye gerek yok. Wipe cache ve App booster gerçekten çok fayda sağlıyor. Her güncelleme sonrası bilhassa büyük sürüm güncellemelerinde aynı işlemleri tekrarlarsanız çok sağlıklı olur. Genelde insanlar güncelleme sonrası performans ısınma ve pilden şikayet ederler ama bende hiçbir sorun olmadı bu zamana kadar bu işlemler sayesinde.

Pil olarak eskiye nazaran daha erken bitiyor gibi geldi ama 1 hafta kullanmadan bir şey demem pek doğru olmaz ama akıcılık ve yeni gelen özellikler çok hoşuma gitti iyi ki güncellemişim dedim. Özellikle yapay zeka çok ilgimi çekti.

Pil olarak eskiye nazaran daha erken bitiyor gibi geldi ama 1 hafta kullanmadan bir şey demem pek doğru olmaz ama akıcılık ve yeni gelen özellikler çok hoşuma gitti iyi ki güncellemişim dedim. Özellikle yapay zeka çok ilgimi çekti.

Samsung hala yapay zeka için dil desteği vermediğinden çoğu özellik bizim için anlamsız olsa da genel olarak fena değil. Pil zamanla oturur ama illaki kucuk bir düşüş de olabilir eklenen özellikler vs yüzünden.

Shuj kardeşim Allah senden razı olsun senın sayende kernel mavi ekran sorunumu cozdum . Senle aynı ramlerim vardı frekans düşürdüm ., bana bi iletişim bilgini at pizza ısmarlıyım sana .

Shuj kardeşim Allah senden razı olsun senın sayende kernel mavi ekran sorunumu cozdum. Senle aynı RAM'lerim vardı frekans düşürdüm. Bana bir iletişim bilgini at pizza ısmarlıyım sana.

Estağfurullah kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim bu benim için yeterli mesajını görünce mutlu oldum 🙂 Güzel günlerde sorunsuz kullanman dileğiyle sevindim çözülmesine 🙂

Estağfurullah kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim bu benim için yeterli mesajını görünce mutlu oldum 🙂 Güzel günlerde sorunsuz kullanman dileğiyle sevindim çözülmesine 🙂
Bende yeni aldım cihazı 6.0 olarak çıkmıştı. Cihaz hiç ısınmıyordu instagramda olsun. Bakalım az önce 6.1 e güncelledim Kasım ayına. Umarım pişman olmam çünkü buz gibiydi cihaz.

Bende yeni aldım cihazı 6.0 olarak çıkmıştı. Cihaz hiç ısınmıyordu instagramda olsun. Bakalım az önce 6.1 e güncelledim Kasım ayına. Umarım pişman olmam çünkü buz gibiydi cihaz.
Yukarıda yazdıklarımı uygularsan hiç bir sorun olmaz son sürüm kullanıyorum memnunum.

Yukarıda yazdıklarımı uygularsan hiç bir sorun olmaz son sürüm kullanıyorum memnunum.
Hocam yaptım dediklerinizi ısınma sorunu yokta sanki uygulamalara bazen basınca 1 saniye gibi bir süre gecikme yaşıyorum açılırken. Sizde de var mı bu sorun? Sanki bu yapay zeka özelliklerinden mi bilmiyorum ağır geldi telefona.

Hocam yaptım dediklerinizi ısınma sorunu yokta sanki uygulamalara bazen basınca 1 saniye gibi bir süre gecikme yaşıyorum açılırken. Sizde de var mı bu sorun? Sanki bu yapay zeka özelliklerinden mi bilmiyorum ağır geldi telefona.

Bende öyle bir sorun yok hiç de olmadı yapay zeka ile ilgili değildir. One UI ana ekran verilerini temizlemek işe yarayabilir. Kurulu düzen sıfırlanır bilginiz olsun. Yaklaşık 3 5 güne sistem oturur çünkü 6'dan 6.1'e geçtin optimize eder cihaz kendini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı