Samsung S23 şarjının hızlı azalması normal mi?

Hocam bulamadım öyle bir yer ama.

Pili hızlı kullanan uygulamaları araya basınca uygulama gözükmüyor da.

Samsung members uygulaması gerekiyor. Yok ise Galaxy Store'dan indirin girdikten sonra sağ alt kısımda destek kısmı var oraya basın karşınıza telefonu teşhis edin çıkacak.

Samsung members uygulaması gerekiyor. Yok ise Galaxy Store'dan indirin girdikten sonra sağ alt kısımda destek kısmı var oraya basın karşınıza telefonu teşhis edin çıkacak.
Yaptım ve hiç bir sıkıntı çıkmadı çok ilginç şimdi %29 a indi

Yaptım ve hiçbir sıkıntı çıkmadı çok ilginç şimdi %29'a indi.

Hocam aldığım bir bilgiye göre müşteri hizmetlerini arayıp batarya sağlığınızın % kaç olduğu bilgisi alınabiliyormuş Samsung tutor uygulaması ile bağlanıp bakıyorlar.

Yaşadığınız durumu onlarada aktarabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam iletişime grçeyim müşteri hizmetleriyle çok sağolun.

Normal de bende de 7 saat kullanılabilir gözüküyor ama sonuç hüsran.

O kullanılabilir sürenin 1 gün 2 gün gibi abartı süreler olması lazım hocam 7 saat gözüküyorsa sıkıntı bir durum olabilir. Almanız gereken ekran süresi bu cihazda ortalama 6-8 saat arası bir şey.

Yaptım ama maalesef bildiğimiz şeyleri söyleyip en yakın servise gitmemi önerdi. Ben götürürüm ama işte babama laf anlatamam maalesef

Ne demek hocam iyi günler dilerim.
Hocam yine rahatsız ediyorum ama aklıma şimdi geldi ben orijinal güç adaptörü ile şarj etmiyorum bununla bir ilgisi yoktur değil mi?

Son düzenleme:

Tabii ki vardır. Telefonlarınızı orijinal adaptörü ile şarj edilmelidir batarya ömrünü kısaltır hocam.

Cihazı alalı 2 hafta olmuş ama benim dediğim uzun süreçte 2 haftada bozarmı bilgim yok.

Tabii ki vardır. Telefonlarınızı orijinal adaptörü ile şarj edilmelidir batarya ömrünü kısaltır hocam.

Cihazı alalı 2 hafta olmuş ama benim dediğim uzun süreçte 2 haftada bozarmı bilgim yok.
En yakın sürede alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…