Samsung S23 Ultra 5 yıl sonra hala kullanılır mı?

Muratt_34

Yoctopat
Bu telefonu alsam 5 yıl sonra hala kullanabilir miyim? Özellikle bataryası gider mi o kadar? Benim eski bir akıllı telefonum vardı ve fiyatı epey ucuzdu ayrıca senelerdir kullandığım için satarsam Recuva gibi bir programla bilgiler geri getirilebilir diye telefonu bozup attım. Şimdi S23 Ultra alırsam 5 sene sonra bataryası kötüleşirse bunun bataryasını değiştirebilecek miyim? Batarya değiştirilirse bence kullanmaya devam edebilirim diye düşünüyorum. Eğer değiştirilmezse o zaman bunu satamam, satamam ama fiyatı bu kadar pahalı şeyi önceki telefonum gibi atmak da koyar ne yapacağım bilmiyorum.
Kalemli bir telefon istiyorum.

Kanka Galaxy note 5 almıştım 2017 yılında 2022 yılına kadar sıkıntısız kullandım 1 kere teklemedi. Ekranı kırılınca değişim ücreti pahalı olduğu için değiştirdim. 2017de çıkan telefon bile kullanılabiliyosa. Samsungun en üst amiral gemisi telefonu hayli hayli dayanır diye düşünüyorum.

2017 de aldığım S7 hala evde kullanılmakta. Günümüze göre kıyaslamamak lazım tabii fakat hala iş görüyor. 1 defa bataryasını değiştirttim 2020 yılında. Düzgün kaliteli bir kılıf ile kullanmanızı tavsiye ederim.

Dayanır 2018'de A70 almıştım ki a serisi hiç sevmediğim bir modeldir hala daha kullanıyorum zamanında suya düşürdüğüm için arka bantları falan yapışkanlığını kaybetti ama hala iş görür.

Peki bu Samsung'ların orijinal bataryası bulunabiliyor mu? Batarya bittiğini anlarsam bunun orijinal bataryasını bulabilir miyim sizce?

Çakma bataryalarda patlama riski var galiba doğru mu?

Peki bu Samsung'ların orijinal bataryası bulunabiliyor mu? Batarya bittiğini anlarsam bunun orijinal bataryasını bulabilir miyim sizce?

Çakma bataryalarda patlama riski var galiba doğru mu?
Eski modellerin bulunması biraz zor oluyor. Ama günümüzde çıkan bu şekilde amiral gemisi modellerin ileriki senelerde de bataryasının rahatlıkla ulaşılabilir olacağı kanısındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…