Samsung S23 Ultra alınır mı?

Ediyor girl

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. iPad 9.nesil cihazım var. Bunu satıp üstüne biraz daha ekleyip S23 Ultra almak istiyorum. Nasılsa onun da kalemi var, not tutabilirim. Ama değer mi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 Ultra güzel cihaz ama resim falan çizeceksen sana tablet lazım. Telefonun ekranları küçük oluyor.

Tabletin yerini tutmaz ve o kaleme kalem demeye bin şahit ister incecik bir şey yazı yazmak falan çok zor 10 dakikadan sonra elini ağrıtır. S pen ihtiyacın olduğu bir anda tablet vb. Cihazın yanında değilken o anı kurtarsın, işini görsün diye düşünülmüş bir şey. Samsung S serisi tabletlere bakabilirsin kutudan kalem çıkıyor.

Merhaba. iPad 9.nesil cihazım var. Bunu satıp üstüne biraz daha ekleyip S23 Ultra almak istiyorum. Nasılsa onun da kalemi var, not tutabilirim. Ama değer mi bilmiyorum.

Eğer kalem aşırı önemli değilse S24+ alın derim. S23U kıyasla daha mantıklı bir seçim. Zaten S23U kalemide öyle yoğun ders, not işini bir tablet veya bilgisayar kadar iyi yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…