Samsung S23 Ultra Wi-Fi düzgün çalışmıyor

Lüfer

Kilopat
Çok saçma bir şekilde bir anda başladı telefonda bu sorun. Wi-Fi düzgün çalışmıyor örnek veriyorum siteye girmek için Google'a yazıyorum. Siteye tıkladığımda girmek için Wi-Fi'yi kapatıp açıyorum. Konu açma yerine gelince tekrar gidiyor kapatıp açıyorum Wi-Fi'yi tekrar düzeliyor. Telefonu sallayınca içinde bir şeyin sallandığını çok belli acaba Wi-Fi kartında çıktı bir temassızlık mı var? Telefon elimden düştü fakat içinde bir sorun olduğunu sanmıyorum tek temassızlık aklıma geliyor sorunu nedir acaba? Çok büyük masraf çıkar mı?(telefon yurt dışı)

Wi-Fi bir yongadir ve lehimlidir karta öyle bir şey mümkün değil. Salladiginda gelen ses kameradan geliyordur. Normal yani. Cihazı kapatıp aç bakalım sorun devam edecek mi?
Hemen deniyorum.

Çok teşekkür ederim hocam, telefonun şarjını bitirmeye alışık olmadığım ve 7/24 kullandığım için reboot hiç aklıma gelmemişti. Şimdilik birsorun yok gibi gözüküyor çözüm olarak işaretliyprum aksi bir durumda tekrardan yazarım.

Wi-Fi bir yongadir ve lehimlidir karta öyle bir şey mümkün değil. Salladiginda gelen ses kameradan geliyordur. Normal yani. Cihazı kapatıp aç bakalım sorun devam edecek mi?

Maşallah dediğim 2 dakika yaşasa bari sorun devam ediyor hala.

Son düzenleme:
Cihazı haftada bir de olsa birkaç saatliğine kapatmak iyidir, bunu alışkanlık haline getir.

Bu cihazı dusurdukten sonramı başladı?

Cihazı haftada bir de olsa birkaç saatliğine kapatmak iyidir, bunu alışkanlık haline getir.

Bu cihazı dusurdukten sonramı başladı?

Hocam cihazı sürekli olarak düşürüyorum herhangi bir zarar vs asla almadı o kadar yükseklerden düşürmedim ama bir anda başladı.

Cihaz fiziksel olarak deforme olmasa da içindeki bileşenler darbenin şokunu alıyor. Sorun büyük olabilir. Garantisi devam ediyorsa servise götürmekten başka çaren yok gibi. Son bir kez cihazı bir süre kapalı tutup açmayı dene olmazsa servise götür düşürdüğünü falan söyleme tabii.

Telefon yurt dışı hocam garantisi yok aldığım yere götürsem olur mu acaba ilgilenirler mi sorunla?

Onu unuttum bak, yurt dışı cihazın garantisi de olmaz. Aldığın yere gidersin yapacak bir şey yok. Seni yönlendirdiler servis için falan. Bu işten anlayan birine danışma fırsatın olur en azından. Ne yapacağını bilirsin. Geçmiş olsun dostum.

Saolun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…