Samsung S23 Ultra Wi-Fi düzgün çalışmıyor

Lüfer

Kilopat
Çok saçma bir şekilde bir anda başladı telefonda bu sorun. Wi-Fi düzgün çalışmıyor örnek veriyorum siteye girmek için Google'a yazıyorum. Siteye tıkladığımda girmek için Wi-Fi'yi kapatıp açıyorum. Konu açma yerine gelince tekrar gidiyor kapatıp açıyorum Wi-Fi'yi tekrar düzeliyor. Telefonu sallayınca içinde bir şeyin sallandığını çok belli acaba Wi-Fi kartında çıktı bir temassızlık mı var? Telefon elimden düştü fakat içinde bir sorun olduğunu sanmıyorum tek temassızlık aklıma geliyor sorunu nedir acaba? Çok büyük masraf çıkar mı?(telefon yurt dışı)

Birden olduğunu söylemiştin, sen kendi imkanlarınla yapabileceğin her şeyi yap önce, telefondaki bilgilerini yedekleyip sıfırlamayı falan deneyebilirsin. Belkide yazılımsal bir sorundur.

Büyük ihtimal bizim evin Wi-Fisinde problem var fakat ev halkının hiçbir cihazında bu sorun yok nasıl bir yol izliyebilirim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…