Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 2025'te yurt dışı Samsung S23 Ultra yurt dışı alınır mı sizce? S24 kayıt yok hâlâ. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2025
G H O S T R İ D E R Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 224 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 Fiyat tam olarak ne ayrıyeten nereden alıyorsunuz gümrük vergisi ne kadar ayrıntılı bilgi verebilir misiniz bende almayı düşünüyorum.
Fiyat tam olarak ne ayrıyeten nereden alıyorsunuz gümrük vergisi ne kadar ayrıntılı bilgi verebilir misiniz bende almayı düşünüyorum.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Eren 19 dedi: 2025'te yurt dışı Samsung S23 Ultra yurt dışı alınır mı sizce? S24 kayıt yok hâlâ. Genişletmek için tıkla... Bence biraz daha S24'ün kayıtını bekle. Ben çıkacağını düşünüyorum. Bazı satıcalar 10.000TL üstüne koyarak kayıtlı şekilde satıyorlar acilse onlardanda alınabilir. Ama acil değilse bence kayıdı bekleyin. G H O S T R İ D E R dedi: Fiyat tam olarak ne ayrıyeten nereden alıyorsunuz gümrük vergisi ne kadar ayrıntılı bilgi verebilir misiniz bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam S23u kayıtsız 27 bin gibi fiyatlarda kayıtlı halide 30.500 civarı. S24u ise kayıtsız şekilde 30.000-31.000 fiyata sahip.
Eren 19 dedi: 2025'te yurt dışı Samsung S23 Ultra yurt dışı alınır mı sizce? S24 kayıt yok hâlâ. Genişletmek için tıkla... Bence biraz daha S24'ün kayıtını bekle. Ben çıkacağını düşünüyorum. Bazı satıcalar 10.000TL üstüne koyarak kayıtlı şekilde satıyorlar acilse onlardanda alınabilir. Ama acil değilse bence kayıdı bekleyin. G H O S T R İ D E R dedi: Fiyat tam olarak ne ayrıyeten nereden alıyorsunuz gümrük vergisi ne kadar ayrıntılı bilgi verebilir misiniz bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam S23u kayıtsız 27 bin gibi fiyatlarda kayıtlı halide 30.500 civarı. S24u ise kayıtsız şekilde 30.000-31.000 fiyata sahip.
ltcolbaron41 Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #4 Hocam S24 ultrada kayıt var diye biliyorum.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 2 27 Ocak 2025 #5 ltcolbaron41 dedi: Hocam S24 ultrada kayıt var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anlık V4 server kapalı olduğu için yeni kayıt yapılamıyor hocam.
ltcolbaron41 dedi: Hocam S24 ultrada kayıt var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anlık V4 server kapalı olduğu için yeni kayıt yapılamıyor hocam.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #6 ltcolbaron41 dedi: Hocam S24 ultrada kayıt var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam S24 ilk çıktığında 2 gün sadece server açıktı ama pahalıydı yaptıran o zaman yaptırdı. Yaptırmayanda şu an tekrar kayıdın çıkmasını bekliyor.
ltcolbaron41 dedi: Hocam S24 ultrada kayıt var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam S24 ilk çıktığında 2 gün sadece server açıktı ama pahalıydı yaptıran o zaman yaptırdı. Yaptırmayanda şu an tekrar kayıdın çıkmasını bekliyor.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.428 Çözümler 73 27 Ocak 2025 #7 G H O S T R İ D E R dedi: Fiyat tam olarak ne ayrıyeten nereden alıyorsunuz gümrük vergisi ne kadar ayrıntılı bilgi verebilir misiniz bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vergi falan yok. "Kaçak" telefonlar bunlar ülkeye yasa dışı yollarla sokulmuş. Sokaktaki neredeyse tüm telefoncular satıyor.
G H O S T R İ D E R dedi: Fiyat tam olarak ne ayrıyeten nereden alıyorsunuz gümrük vergisi ne kadar ayrıntılı bilgi verebilir misiniz bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vergi falan yok. "Kaçak" telefonlar bunlar ülkeye yasa dışı yollarla sokulmuş. Sokaktaki neredeyse tüm telefoncular satıyor.
ltcolbaron41 Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #8 DumpcesTR dedi: Şu anlık V4 server kapalı olduğu için yeni kayıt yapılamıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu durum mevcut server kayıtlı telefon için sorun teşkil ediyor mu?
DumpcesTR dedi: Şu anlık V4 server kapalı olduğu için yeni kayıt yapılamıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu durum mevcut server kayıtlı telefon için sorun teşkil ediyor mu?
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #9 ltcolbaron41 dedi: Hocam bu durum mevcut server kayıtlı telefon için sorun teşkil ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Server kayıdı yapılan telefon için herhangi bir sorun teşkil etmez.
ltcolbaron41 dedi: Hocam bu durum mevcut server kayıtlı telefon için sorun teşkil ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Server kayıdı yapılan telefon için herhangi bir sorun teşkil etmez.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 2 27 Ocak 2025 #10 ltcolbaron41 dedi: Hocam bu durum mevcut server kayıtlı telefon için sorun teşkil ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır etmiyor hocam.
ltcolbaron41 dedi: Hocam bu durum mevcut server kayıtlı telefon için sorun teşkil ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır etmiyor hocam.