Samsung S23 vs POCO F6 Pro

Yahu arkadaş bende ciddiye alıp merakla ne diyecekler diye bekliyorum. Neymiş ucuzmuş neymiş kalitesizmis hahahaha. Tamam kardeşim siz gidin daha kaliteli olan cihazlar alın. 😂

Reis ikisini önerenler var, kafam karıştı. Dediğim gibi oyun yüksek grafikli oynamıyorum, genellikle sosyal medya ve bazen de kamerayla işim oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis ikisini önerenler var kafam karıştı dediğim gibi oyun yüksek grafikli oynamıyorum genellikle sosyal medya bazen de kamerayla işim oluyor.

Bu cihazlar arasında 10 bin liradan fazla fark var. Başta bunun farkında olalım. Birinin kamerasi arayüzü(yazılımı) daha iyiyken bir diğerinin pilinin daha iyi olması ve ayrıca kutusundan da hızlı şarj adaptörünun çıkması gibi artıları var. Samsung alırsan 10 binlira fazla vermiş ve daha iyi kamera satın almis olacaksın o kadar. Ekran dır oyun performansı dır bunlar birbirlerine çok yakın. Benim tavsiyem POCO X6 pro.

Bu cihazlar arasında 10 bin liradan fazla fark var. Başta bunun farkında olalım. Birinin kamerasi arayüzü(yazılımı) daha iyiyken bir diğerinin pilinin daha iyi olması ve ayrıca kutusundan da hızlı şarj adaptörünun çıkması gibi artıları var. Samsung alırsan 10 binlira fazla vermiş ve daha iyi kamera satın almis olacaksın o kadar. Ekran dır oyun performansı dır bunlar birbirlerine çok yakın. Benim tavsiyem POCO X6 Pro.

Cidden enteresan. POCO gibi bir markayı nasıl samsunga tercih edebiliyorsun anlamak güç. Kağıt üstündeki özelliklere aldanıyorsun diye düşünüyorum. Telefonu kullanmadan övebiliyorsun. Samsung kağıt üstünde neyse icraatta da o. Gerçekten büyük günaha giriyorsun. YAPMA!

Bu cihazlar arasında 10 bin liradan fazla fark var. Başta bunun farkında olalım. Birinin kamerasi arayüzü(yazılımı) daha iyiyken bir diğerinin pilinin daha iyi olması ve ayrıca kutusundan da hızlı şarj adaptörünun çıkması gibi artıları var. Samsung alırsan 10 binlira fazla vermiş ve daha iyi kamera satın almis olacaksın o kadar. Ekran dır oyun performansı dır bunlar birbirlerine çok yakın. Benim tavsiyem POCO X6 Pro.

Haklısın fakat çoğu kişi Xiaomi telefonlarının 1,2 yıl sonra elinde kaldığını söylüyorlar, bu yüzden çok arada kaldım.

Redmi lerde sıkıntı var telefonum yazılım sonrası donmaya başladı geçen kendiliğinden dondu kaldı bütçe varsa tercihim kesinlikle samsung Samsunglara guvenim var ama poco serisi sıkıntı redmide arada sıkıntı cıkartıyo hata yapıp redmi aldım bozulunca s23 e geçmeyi düşünüyorum

Haklısın fakat çoğu kişi Xiaomi telefonlarının 1,2 yıl sonra elinde kaldığını söylüyorlar, bu yüzden çok arada kaldım.
Babamın önceden j7 si vardı 4,5 sene kullandı sorunsuz kaç kere telefon tarlada düştü bişey olmadı j7 Bozulunca redmi aldı telefonda ne ısınma sorunu bitti ne şarj olma sorunu ne çok hızlı şarj bitmesi o yüzden uzun ömür ıstıyosan kesinlikle s23 öneririm bütçe varsa s24 de alınabilir

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı