Samsung S23 vs S23 Plus

S23 aldım. 2 aydır kullanıyorum. Tam anlamıyla memnun kaldığımı söyleyemem. Telefonun hızına akıcılığına zerre diyecek yok muazzam. Fakat telefonun genel olarak sesinde hışırtı/cızırtı sesi var. Servise götüreceğim çözüleceğine pek ihtimal vermiyorum. Satma sebebim olabilir çok müzik dinleyen birisiyim çünkü.

S23 26 bin değil. 128 GB versiyonunu diyorsan bilemem. Ama ben hangisini alırsam alayım 256 GB alacağım. İşlemciden dolayı beni tedirgin ettiler yoksa S24 alabilirdim.

İşlemciyi aktif olarak kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsin S24ü. Yine de bence 37bine çıkmışken 40bine S24+ daha iyi olur. S23+ hayatta fiyatını hak etmiyor.

Cihazın kusurlu garanti bir şey çıkarmasada tüketici hakem heyetine başvurursun.

Cihazın kusurlu garanti bir şey çıkarmasada tüketici hakem heyetine başvurursun.
İşte bunu serviste inceleyekler bir sorun yok diyecekler. Çünkü kulaklıkla sessiz ortamda dinlendiğinde bariz belli oluyor. Hakem heyetine taşınmaz umarım o sürece girmeye ne zamanım ne de tahammülüm var : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…