Samsung S23 vs S24 FE

s23'ün s24 serisinden bir eksisi yok arkadaşlar, işlemciye çok takmaya da gerek yok ama artık atom kadar işlemci üretmedikleri sürece s25 de s26 da bu s23'ün çok çok iyisi olmayacak yani. Telefon bu, yapabildikleri belli yapamadıkları belli. Yapay zeka ve masaüstü oyunların telefona gelmesi gibi yenilikler dışında bir şey olmaz uzun bir süre, onlara da zaten çoğu kişinin ihtiyacı yok. -çoğu insanın telefonu fotoğraf ve mesaj için kullandığını düşünürsek-

iPhone 13 ve S23'ten sonra Samsung'da Apple'da dondu, bir şey ekleyemiyorlar artık, zaten tanıtımlarda AI AI geçiyor telefonu tanıtamıyorlar çünkü telefon aynı.

iPhone 13 ve S23'ten sonra Samsung'da Apple'da dondu, bir şey ekleyemiyorlar artık, zaten tanıtımlarda AI AI geçiyor telefonu tanıtamıyorlar çünkü telefon aynı.
Evet hocam, düz 13'ün işlemcisi bile o kadar güçlü ki 16'nın yapıp da bunun yapamayacağı bir şey yok ki. Kamera konusunda da sabahları çok iyi o telefon bile, gece konusunda fark barizdir ona bir şey diyemem de gidip içerik üretmeyecek adam 30 liraya 13 alıp geçsin çünkü yenileri 80bin lira. Yapay zeka isteyen de chatgpt indirebilir...

Helal olsun, çok iyi bir seçim yapmışsın bende de s23 fe var bende satıp s23'e geçmeyi düşünüyorum bu ara tatilden sonra. Bence s23, 24 ten bile iyiyken insanlar neden 24fe yi öneriyor cidden hiç anlamıyorum

Helal olsun, çok iyi bir seçim yapmışsın bende de s23 fe var bende satıp s23'e geçmeyi düşünüyorum bu ara tatilden sonra. Bence s23, 24 ten bile iyiyken insanlar neden 24fe yi öneriyor cidden hiç anlamıyorum
S22 den geçince ilaç gibi geldi. Ekran süresinde çağ atladım resmen. Ortalama 2.30 saat daha fazla ekran süresi veriyor. Geçmenizi öneririm.

Reis S23 2 yılını doldurmuș bir telefon 3 yıl kullanacaksan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…