E Exulta11 Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #1 Bugün öğlen yazılım güncellemesi yaptım, akşam Wi-Fi düşmeye başladı, hala aynı, şu an mobil verideyim, ne yapmam lazım?
Bugün öğlen yazılım güncellemesi yaptım, akşam Wi-Fi düşmeye başladı, hala aynı, şu an mobil verideyim, ne yapmam lazım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.994 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #2 Exulta11 dedi: Bugün öğlen yazılım güncellemesi yaptım, akşam Wi-Fi düşmeye başladı, hala aynı, şu an mobil verideyim, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Telefonun ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin?
Exulta11 dedi: Bugün öğlen yazılım güncellemesi yaptım, akşam Wi-Fi düşmeye başladı, hala aynı, şu an mobil verideyim, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Telefonun ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin?
E Exulta11 Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #3 Einstein dedi: Telefonun ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Düzeldi şu an hocam. Einstein dedi: Telefonun ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Tekrar olmaya başladı ağ ayarlarını nasıl sıfırlarım? Son düzenleme: 22 Ocak 2025
Einstein dedi: Telefonun ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Düzeldi şu an hocam. Einstein dedi: Telefonun ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Tekrar olmaya başladı ağ ayarlarını nasıl sıfırlarım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.994 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #4 Exulta11 dedi: Düzeldi şu an hocam. Tekrar olmaya başladı ağ ayarlarını nasıl sıfırlarım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>genel yönetim kısmını atın.
Exulta11 dedi: Düzeldi şu an hocam. Tekrar olmaya başladı ağ ayarlarını nasıl sıfırlarım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>genel yönetim kısmını atın.
E Exulta11 Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #5 Einstein dedi: Ayarlar>genel yönetim kısmını atın. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.994 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #6 Exulta11 dedi: Eki Görüntüle 2404351 Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ve Bluetooth ayarlarını sıfırla seçeneğine tıklayın.
Exulta11 dedi: Eki Görüntüle 2404351 Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ve Bluetooth ayarlarını sıfırla seçeneğine tıklayın.