Samsung S23+ yoksa S24 Plus mı alınmalı?

Bütçe
50000

MarkAverio

Centipat
Daha fazla  
S24 Plus almak aklımda var ama ülkemizde Snapdragon 8 gen 3 versiyonu yok. Samsung'un işlemcisi de kağıt üzerinde iyi olunduğu söyleniyor. Hangisi mantıklı sizce?

Ultra versiyonları gözüme iyi gelmediği için Plus bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence S23 Ultra alınmalı o bütçeye.
Hocam ekran çözünürlük farkları yok, işlemcide 24+ daha üstün, RAM olarak o fiyattaki 23U'lar 8'lik versiyon 24+'ta 12'lik var sadece, 7 yıl güncelleme sözü ve 1 yıllık ömür farkları da var. Üstüne en az 5000 lira da daha pahalı. Kamera ya da kalem dealbreaker özellikler değilse 24+ daha iyi bir seçim olabilir.

Bence S23 Ultra alınmalı o bütçeye.

Ultra'nın keskin kenarları aşırı kötü geliyor ondan asla tercihim olmayacak.

Havada karada S24+. Snapdragon fanboylarına aldırma, evet S8G3 daha iyi olabilir ama Exynos 2400 s8g2'den her alanda daha iyi.

Ek olarak halihazırda 24+ kullanıyorum, sorun olursa cevaplayabilirim.

Oyun oynamayı seven biriyim cihazlarımıda genelde zorladım. Oyun performansı için kağıt üzerinde iyi diyorlar aşırıda ısınıyormuş öyle mi denediyseniz ağır oyunlarda.

Havada karada S24+. Snapdragon fanboylarına aldırma, evet S8G3 daha iyi olabilir ama Exynos 2400 s8g2'den her alanda daha iyi.

Ek olarak halihazırda 24+ kullanıyorum, sorun olursa cevaplayabilirim.

Oyun oynamayı seven biriyim cihazlarımıda genelde zorladım. Oyun performansı için kağıt üzerinde iyi diyorlar aşırı da ısınıyormuş. yle mi denediyseniz ağır oyunlarda.

Son düzenleme:
Exynos 2400 sorunlu bir islemci degil. Sacma sapan fanboy yorumlari yuzunden Gen 2 daha iyi saniliyor. Performansta diyecek bir sey bulamayinca Exynos uzun omurlu degil diye sacmalamaya basliyorlar. Normalde S23 Ultra onerirdim ama koseli tasarimi sevmiyorum demissiniz. S23+ zaten S24+ alabiliyorsaniz direkt umursamamaniz gereken bir model. S24+ alip gecin.

Anladım peki o fiyat bandında iPhone alınır mı? TR veya yurt dışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…