Samsung S23+ yoksa S24 Plus mı alınmalı?

Bütçe
50000
Bu islemcideki AMD GPU ile PC tarafindaki AMD alakasiz. Evet Exynos Snapdragon kadar iyi degil ama bunun sebebi AMD Xclipse GPU degil. Verim olarak daha geride sadece. Exynos 2400 kotu bir islemci degil. Gen 3 kadar iyi de degil ama isterse icinde Exynos 990 gibi bir soba olsun ben HyperOS arayuzune sahip bir telefon almam.

S23 Ultra hoş telefon ama tasarım açısından hiç gözüme hoş gelmiyor.

Oyun performansı olarak akıcı oynatır yani gen 2 kadar var performansı.

S23 Ultra hoş telefon ama tasarım açısından hiç gözüme hoş gelmiyor.

Oyun performansı olarak akıcı oynatır yani gen 2 kadar var performansı.
Aslinda GPU olarak Gen 2'den iyi ancak yazilim optimizasyonunda Snapdragon disindaki islemciler pek de iyi degil. Kas gucu olarak daha iyi ama oyunlardaki performansi Gen 2 ile muhtemelen ayni olur. Ama evet akici oynatir. Asil amaciniz tamamen telefondan oyun oynamaksa Samsung almayin. GOS yuzunden oyun konusunda Samsung cihazlar cok iyi degil. Ama arada oyun oynarim diyorsaniz o oyunlar da asiri agir oyunlar degilse akici oynatir.

Devre dışı bırakanlar oluyor ama Samsung rakiplerine göre oyun konusunda iyi değil 7/24 oyun oynayacak biri almax

Arada PUBG Mobile veya Warzone falan oynuyorum oda fazla değil 1-2 saat falan.

Arada PUBG Mobile veya Warzone falan oynuyorum oda fazla değil 1-2 saat falan.
Alinabilir o zaman. Sizi tatmin eder.

Eki Görüntüle 2246392
Decre dışı bırakanlar oluyor ama Samsung rakiplerine göre oyun konusunda iyi değil 7/24 oyun oynayacak biri almax
Benim bildigim tamamen devre disi birakmak cok mumkun degil. GOS devre disi kalsa bile bir sekilde islemci kendini sinirliyor zaten. Sinirlamayi da cihazin yazilimsal olarak icinden gecmedigin surece kaldirman mumkun degil.

Tabiki s24 plus. Gelen şikayetleri değerlendirip fullhd A30 ekranını kaldırdılar tekrar yüksek PPI amiral gemi ekranı taktılar s24+a . Çok kibar harika bir telefon oldu. İşlemci muhabbetinin çok önemi yok %3-5 bataryaya etki eder o kadar.

Kumlu ekran sorunu yok yani.

Kumlu ekran sorunu var mı hala

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…