SAMSUNG S23B550V veya AOC E2343F2

Mehmet Akif

Hectopat
Öncelikle 2 adet hdmi girişe sahip 23" monitör alacağım. Monitörde hoparlör olmasını istemiyorum. 2 model arasında kaldım.

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - 23'' S23B550V GEN
VATAN COMPUTER - AOC - 23" E2343F2 GEN

Aoc marka olandan alma kanısındayım hem fiyatı daha ucuz hem de hoparlörü yok. Sorumsa şu: Hangisinde daha iyi görüntü elde ederim?
Hoparlör olmasını istemiyorum ama görüntüsü güzeldir diye Samsung monitörü de seçeneklerim arasına kattım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Şuan Samsung S23B550V monitöre bakıyorum Hiç şüphen olmasın al ve kurtul.
Diğeri nasıldır bilemem ama Samsung marka monitörden çok memnunum.

- - - Güncellendi - - -

Öyle ki hala Metin2 oynuyorum Eski monitörüm olsa çoktan bırakmıştım yani. İçine çekiyor , bağımlı oluyorsun bir nevi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Vatan'da bir videoyu 20'ye bölüyorlar. Netlikten eser kalmıyor.

Bu arada monitörde hoparlör olması eksi değildir. Artı bir özellik olarak köşede dursun zararı yok. Haber falan seyrederken lazım olabilir. Ve uzak bir yere götürürsün ve yanında ses sistemi taşımak istemezsin.

Son kes söylüyorum S2B550V al ve hayatını yaşa

Uzun süre düşündüm taşındım ve şu monitörü 400 liraya bulup almaya karar verdim: Asus VX238H. Monitörde 2 adet Hdmi' nin yanı sıra kulaklık jakı bulunmakta. 1 ms tepki süresi sayesinde oyunlarda mükemmek performans vereceğini düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…