Samsung S23FE 13K'ya 2. el alınır mı?

PC den anlayan

Hectopat
Daha fazla  
2. el eSIM özelliği olan cihaz bakıyorum, bu başlıktaki nasıldır? 2. el buldum sahibinden alacağım YT ürünü ama 1 SIM'i kayıtlıymış.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el eSIM özelliği olan cihaz bakıyorum, bu başlıktaki nasıldır? 2. el buldum sahibinden alacağım YT ürünü ama 1 SIM'i kayıtlıymış.

İlanı gördüm hocam biraz önce. Galiba server kayıtlı değil. Samsung'larda diğer türlü kayıtlar pek sağlıklı değil. O yüzden ben tavsiye etmem şahsen. Yurt dışı cihaz alacaksanız 15k civarında Xiaomi 14T öneririm, onda da e-SIM desteği var.

Yurtiçi olsaydı alınırdı hocam dediğinize göre sim 1 açıkmış sadece, yazılımla imeiyi değiştirmişler sıfırladığınızda imei komple kaybolacaktır (şu an ki kaçak imeiside, fabrikasyon yurtdışı imeiside) tavsiyem; Server kayıtlı veya kondanstör değişerek imei atılmış bir şayomi almanız. (iks tuşum çalışmıyor)

İlanı gördüm hocam biraz önce. Galiba server kayıtlı değil. Samsung'larda diğer türlü kayıtlar pek sağlıklı değil. O yüzden ben tavsiye etmem şahsen. Yurt dışı cihaz alacaksanız 15k civarında Xiaomi 14T öneririm, onda da e-SIM desteği var.

Yurt içi olsaydı alınırdı hocam dediğinize göre SIM 1 açıkmış sadece, yazılımla IMEI'yi değiştirmişler sıfırladığınızda IMEI komple kaybolacaktır (şu anki kaçak imeiside, fabrikasyon yurt dışı imeiside) tavsiyem; server kayıtlı veya kondanstör değişerek IMEI atılmış bir şayomi almanız. (iks tuşum çalışmıyor)

Server kayıtlı 14T bulunuyor o civarlarda; sıfır hem de. Kayıt sorunun olmaz, daha iyi olur.

Kessinlikle esim olmalı, yurt dışında kullanım için, bende zaten şu an 6000MAh'lık pili olan bir Samsung var ama esim yok, bende en uyguna esim olan alayım diyorum. 2. el ya da sıfır en uyguna almak iyi olacak, 8K ya S20 buldum 4 yıldır biri kullanıyormuş. A35 ve a36 var var 15k ya değer mi acaba? Ya da iPhone 11 12K ya 2. el var o da nasıl olur?

Kessinlikle esim olmalı, yurt dışında kullanım için, bende zaten şu an 6000MAh'lık pili olan bir Samsung var ama esim yok, bende en uyguna esim olan alayım diyorum. 2. el ya da sıfır en uyguna almak iyi olacak, 8K ya S20 buldum 4 yıldır biri kullanıyormuş. A35 ve a36 var var 15k ya değer mi acaba? Ya da iPhone 11 12K ya 2. el var o da nasıl olur?
Yurt dışımı istiyorsun yoksa yurt içi 2. el veya 0 mı? Yurt dışı istiyorsan 14T al, esimi de var, server kayıtı da var, arama yapabilirsin.

Yurt dışımı istiyorsun yoksa yurt içi 2. el veya 0 mı?

Ya esim olsunda, bana sonradan yurt içi yurt dışı sorun çıkartmasın, zaten bende bir telefon var o bana yetiyor benim amacım esim olan 1 cihaz olsun istiyorum, 20k üstü zaten çıkamam, 15k üstü de olmaz şöyle düşnüünce. 2. ele de fiyatları uygun oldupu için bakıyorum, normalde tabii ki 0 isterim.

Ya esim olsunda, bana sonradan yurt içi yurt dışı sorun çıkartmasın, zaten bende bir telefon var o bana yetiyor benim amacım esim olan 1 cihaz olsun istiyorum, 20k üstü zaten çıkamam, 15k üstü de olmaz şöyle düşnüünce. 2. ele de fiyatları uygun oldupu için bakıyorum, normalde tabii ki 0 isterim.
14T bakabilirsin o zaman yurt dışı server kayıtlı.

Kessinlikle esim olmalı, yurt dışında kullanım için, bende zaten şu an 6000MAh'lık pili olan bir Samsung var ama esim yok, bende en uyguna esim olan alayım diyorum. 2. el ya da sıfır en uyguna almak iyi olacak, 8K ya S20 buldum 4 yıldır biri kullanıyormuş. A35 ve A36 var var 15k ya değer mi acaba? Ya da iPhone 11 12K ya 2. el var o da nasıl olur?

4 yıllık cihazın bataryası ölüdür, ekranı da kullanmaya bağlı sorunlar gösterebilir (AMOLED yanığı vs.). O yüzden sana alabileceğin 0 cihaz öneriyoruz: Xiaomi 14T yurt dışı olarak. Bütçeniz yetmiyorsa Xiaomi 13T Pro ve düz 13T'ye bakabilirsiniz yine yurt dışı olarak. Bu cihazlarda e-SIM desteği var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00