Samsung S23FE vs A55

oAlp

Hectopat
Daha fazla  
A55'in bataryasının iyi olması ve fiyatı beni etkiliyor. Yanlarının S23FE'deki gibi kıvrımlı olmamasını da daha şık buluyorum ama S23FE'nin kamerası ve işlemcisinin daha iyi olması yüzünden bayağı arada kaldım.
S23FE alayım diyorum ama çok ısınıyor ve bataryası dayanmıyor diyorlar. Batarya da benim için bayağı önemli.
A55 alayım diyorum işlemcisinin zayıf olduğu ve kablosuz şarj gibi bazı önemli özellikleri veya kamerasının S23FE'ye kıyasla alt segmentte kalması beni durduruyor.

S23FE, A55'in üzerine koyacağım 5000TL'ye değer mi sizce yoksa direkt A55 mi almalıyım?

A55'in bataryasının iyi olması ve fiyatı beni etkiliyor. Yanlarının S23FE'deki gibi kıvrımlı olmamasını da daha şık buluyorum ama S23FE'nin kamerası ve işlemcisinin daha iyi olması yüzünden bayağı arada kaldım.
S23FE alayım diyorum ama çok ısınıyor ve bataryası dayanmıyor diyorlar. Batarya da benim için bayağı önemli.
A55 alayım diyorum işlemcisinin zayıf olduğu ve kablosuz şarj gibi bazı önemli özellikleri veya kamerasının S23FE'ye kıyasla alt segmentte kalması beni durduruyor, s23fe icin de 1 gun cikariyor oyun oynamazsaniz diyorlar.

S23FE, A55'in üzerine koyacağım 5000TL'ye değer mi sizce yoksa direkt A55 mi almalıyım?
A55 ile s23fe arasinda pil konusunda ciddi fark var onun disinda s23fe daha onde. Pil olarak da A55 hakkinda tecrubem var yakinim kullaniyor, ortalama 2 gun gidiyor fazla aktif kullanmiyorsaniz. Sizin icin performans onemliyse fiyat farkina deger.

A55 alayım diyorum işlemcisinin zayıf olduğu ve kablosuz şarj gibi bazı önemli özellikleri veya kamerasının S23FE'ye kıyasla alt segmentte kalması beni durduruyor.

S23FE koyabilirsen almak daha mantıklı.

Uzun süreli kullanacağım için batarya ömrünün uzun olması benim için önemli böyle düşününce A55 daha önde gibi geliyor ama yine uzun süreli kullanacağım için A55'in kötü işlemcisinin yavaşlaması da söz konusu ve bu durumda S23FE daha önde. Baya bi ikilemde kaldım anlayacağınız kadarıyla

Samsung şart değilse Honor 200 de düşünülebilir bence.
+depolaması daha yüksek 512 GB.
+OLED ekran.
+Batarya kapasitesi daha fazla.
+100 W hızlı şarj.
-kamerada video olarak S23FE daha iyi.
-+fotoğraf olarak benzer performans var.
-İşlemci S23 FE daha iyi.
-honor 200'de USB 3 yok, displayport özelliği yok.

Uzun süreli kullanacağım için daha güvenilir bir şey istiyorum o yüzden samsung'un dışına çıkmayı düşünmüyorum
Honor modelleri de günümüzde gayet kaliteli. Kroniği var mı bilmiyorum.
S23 FE'nin kamerasında kronik bir problem var mesela bildiğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı