Samsung S23U vs iPhone 15

İyi sosyaller S24u aldım kuzenimde iPhone 15 Plus aldı iyi ki sizi dinlemişim çok teşekkür ederim iyi sosyaller telefonla ilgili sorusu olanlar varsa yazabilir.

Yurt dışı mı aldınız? Şarj filan nasıl gidiyor?

Yurt dışı mı aldınız? Şarj filan nasıl gidiyor?

Türkiye'den aldım. Bu aralar üniversite işleriyle uğraşıyorum, bu yüzden sürekli dışarıdayım. Sabah 10'dan akşam 10'a kadar standart kullanıyorum, sürekli elimde değil ama dışarı çıktığımda işlerim olduğu için sık sık kullanıyorum. Yazdığım süre içinde en az %13, en çok %20 şarj kaldığını gördüm. Tabii bu, benim kullanım alışkanlığıma göre değişir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kamera ile ilgili sıkıntılar var mı?

Kamera ile ilgili sıkıntılar var mı?

Kamerada aslında bir sorun yok ama good lock uygulamasındaki camera assistanı kullanırken sıkıntı yaratabilir ben daha denemedim ama o kamera sıkıntıları camera asistandan kaynaklanıyordur cunku normalde bir şey yok.

İphone 15 Plus'ımı daha çok beğendiniz yoksa S24U'yu mu? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim.

Cahilliğime verin good lock uygulaması ne oluyor acaba?

Sakın düz 15 almak gibi bir hata yapmayın 16 bekleyin. Apple intelligence özelliklerini kullanamayacaksınız son model telefonda.

Apple intelligence sadece Pro chipli modellere özel iPhone 16'da A18 bionich ile gelecek.

Cahilliğime verin good lock uygulaması ne oluyor acaba?

Good lock Samsung'un telfonu daha özelleştirilebilir yapan uygulamaları topladigi bir yer onun içinde var camera asistan ama bazı ayarlarda sıkıntılar var tabii bu ayarlar daha derin normal kullansanızda gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…