Samsung S24+ alınır mı?

Hocam aslinda 14 pro'dan sonra yukseltmeye degecek s24 ultra olur bence :)
Hocam ben telefonu kendime almıyorum, aile bireyine alacağız konuda belirtmiştim ama sanırım gözünüzden kaçmış. Ben telefonumdan memnunum başıma iş çıkartamam alışma süreciyle :D

Kendine almayacakmış sanırım. Ailesinden birine alacak.

Fiziksel mağazada o indirim var mı bilmiyorum. Uygulamasında/sitesinde var indirim.
Hocam aradım sordum, samsung mağazasında yapmak isteyen çalışan bunu yapabilir o fiyattan verebilir dendi. 11.11.2024'te bu telefonun fiyatı daha da düşer mi sizce? 2 gün kalmış zaten bekleyebiliriz.

Hocam ben telefonu kendime almıyorum, aile bireyine alacağız konuda belirtmiştim ama sanırım gözünüzden kaçmış. Ben telefonumdan memnunum başıma iş çıkartamam alışma süreciyle :D
Kusura bakmayin hocam dalginligima gelmis, dedigim gibi s24 plus gayet iyi cihaz o paraya da alinir ama s24fe de is gorur uzun sure.

Kusura bakmayin hocam dalginligima gelmis, dedigim gibi s24 plus gayet iyi cihaz o paraya da alinir ama s24fe de is gorur uzun sure.
Estağfurullah hocam hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri. Sizce bu telefonların fiyatları düşer mi daha? 11 Kasım'da bazı indirimlerin olacağı konuşuluyor sizce ne olur?

Samsung kendi sitesinde bu ürünü daha fazla düşürmez sanmıyorum aslında ama yine de bekleyebilirim.

Estağfurullah hocam hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri. Sizce bu telefonların fiyatları düşer mi daha? 11 Kasım'da bazı indirimlerin olacağı konuşuluyor sizce ne olur?

Samsung kendi sitesinde bu ürünü daha fazla düşürmez sanmıyorum aslında ama yine de bekleyebilirim.
Hocam s24fe dusmesi beklenilen fiyata geldi, genelde Samsung en basta pahali cikarir sonra daha ucuza satar. S24 plus'un fiyati baya iyi bence suan, daha duser mi tabii ki belli olmaz ama cok dusecegini sanmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı