Arkadaşlar geçen S24 sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Yolda geçerken bir MediaMarkt'a uğradım, S25'e bir bakmak istedim ekran mükemmel şekilde akıyor. S24 aldığımda Exynos 2400'lü aldım, biliyorsunuz zaten Türkiye'de SD modeli satılmıyor yurt dışı hariç. S24 bana S25 kadar akıcılık sunar mı?
Arkadaşlar geçen S24 sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Yolda geçerken bir MediaMarkt'a uğradım, S25'e bir bakmak istedim ekran mükemmel şekilde akıyor. S24 aldığımda Exynos 2400'lü aldım, biliyorsunuz zaten Türkiye'de SD modeli satılmıyor yurt dışı hariç. S24 bana S25 kadar akıcılık sunar mı?
Kisa vadede sunar ama uzun vade icin net bir sey soyleyemeyiz, cunku Exynos islemciler eskiye gore baya gelisti ama uzun vade performansini zaman gosterecek, sahsi fikrim olarak SD islemcili s25 daha mantikli.
Sıkıntılı demiyoruz bu fiyata alınmaz senelerce sorunsuz kullanırsınız fakat daha aynı veya çok az paraya daha iyi cihazlar varken ben tercih etmezdim yine de hayırlı olsun.