Samsung S24 Exynos pişman eder mi?

Yok hocam, ordan o fiyata alınmaz.
Oradan almak zorunda degildiniz ki, Amazon tarzi yerlerde magazalarda olmayan iade haklariniz vs var, 43k s24'e cok para olmus. Pardon 34k fiyata almissiniz, sorunlu cihaz demek yanlis olur ama s25 39'a kadar dusuyordu cikabilme imkaniniz var miydi bilmiyorum ama fiyat farkina degerdi.

Oradan almak zorunda degildiniz ki, Amazon tarzi yerlerde magazalarda olmayan iade haklariniz vs var, 43k s24'e cok para olmus.
35k verdim hocam. 43k s24'e veremem zaten.

Sıkıntılı demiyoruz bu fiyata alınmaz senelerce sorunsuz kullanırsınız fakat daha aynı veya çok az paraya daha iyi cihazlar varken ben tercih etmezdim yine de hayırlı olsun.
Teşekkür ederim, One UI seviyorum hocam. 4k çıkabilseydim S25 alırdım.

35k verdim hocam. 43k s24'e veremem zaten.

Teşekkür ederim, One UI seviyorum hocam. 4k çıkabilseydim S25 alırdım.
Yani bence 4k daha biriktirip alsaydınız ama illa ki telefon lazım 4k da çıkamam diyorsanız hayırlı olsun diyelim, bence güzel olur neden olmasın, exynos artık eskisi gibi değil bayağı gelişti.

Dediğiniz telefon özellik olarak mantıklı geliyor, fakat telefonda oyun oynamıyorum ve Galaxy AI ve One UI fazlasıyla seven birisiyim. Exynos'un eski işlemcileri çok iyi bir performans vermiyordu fakat bu yeni verisyonu çok öven vardı hocam.

Yani bence 4K daha biriktirip alsaydınız ama illaki telefon lazım 4K da çıkamam diyorsanız hayırlı olsun diyelim, bence güzel olur neden olmasın, Exynos artık eskisi gibi değil bayağı gelişti.

Teşekkür ederim, Yorumunuz için teşekkür ederim.

Arada 40% işlemci performans farkı var ve S25'in yalıtımı daha iyi 4 GB RAM da fazla +1 yıl daha fazla yazılım guncellemesi alacak. Ekran ve kamera olarak neredeyse aynı ama S25 AI sayesinde az da olsa S24'ten daha iyi performans gosterir diye dusunuyorum ve eger 128 GB modelini aldıysanız S24'un UFS 4.0 degil UFS 3.1 kullanacakısınız bu da 2-3X hız I/O farkı yaratır S25 almak her halde daha mantıklı. Gunluk kullanımda aşırı bir fark yaranmaz kısa/orta vadede.

256 GB olan modeli aldım hocam, yorumunuz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…