Aslında düşmesi lazım, zira telefon bence bir S20 FE ya da S21 FE gibi fiyat segmentindeki rakiplerine devasa bir üstünlük kurmuyor. Hatta video çekim performansı ve güncelleme desteği dışında bence fiyat segmentteki rakiplerinin dengi bile demek zor.
S20FE 6 GB SD kullanıyorum. Size gerçekten söylüyorum 3.seneyi dolduruyorum ben gerçekten bu kadar zaman geçmesine rağmen hala eski hızını kaybetmemiş bir telefon görüyorum. Arka planda kaç tane uygulama açık ve 120 Hz'de hala tertemiz bir akıcılıkla severek kullanıyorum. Hiçbir sorun görmedim. Bu forumdan 2-3 sene önce telefon arayışı yaparken hep S20 FE alın cümlesini duyunca bunu almaya karar vermiştim ve iyi ki de almışım diyorum. Halen telefon değiştirmeyi düşünmüyorum.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Amazon'dan aldım zaten, 32k lık linki atabilir misiniz? Birde bugün teslim edilecek. Ayrıca 128 GB olayı çok abartılıyor bence. Şuanki telefonum 64 GB ve 30 GB kullanmışım.