axalicmne Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Hocalarım merhaba internette en ucuz 27 bin liraya gördüm, Samsung öğrenci indirimi ile ne kadara alabilirim? Daha ucuzlama ihtimali var mı?
Hocalarım merhaba internette en ucuz 27 bin liraya gördüm, Samsung öğrenci indirimi ile ne kadara alabilirim? Daha ucuzlama ihtimali var mı?
Cheri0uR Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 93 Çözümler 2 29 Kasım 2024 #2 Epey, Akakçe gibi sitelerden en ucuz nerede görebilirsiniz. Ucuzluğuna aldanıp bilinmedik sitelerden alışveriş yapmanızı önermem. İyi sosyaller.
Epey, Akakçe gibi sitelerden en ucuz nerede görebilirsiniz. Ucuzluğuna aldanıp bilinmedik sitelerden alışveriş yapmanızı önermem. İyi sosyaller.
axalicmne Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 Cheri0uR dedi: Epey, Akakçe gibi sitelerden en ucuz nerede görebilirsiniz. Ucuzluğuna aldanıp bilinmedik sitelerden alışveriş yapmanızı önermem. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Samsung'da öğrenci indirimi ile daha ucuz olduğunu duydum, konuyu açma sebebim bu. Eğer hala daha ucuzsa oradan alacağım.
Cheri0uR dedi: Epey, Akakçe gibi sitelerden en ucuz nerede görebilirsiniz. Ucuzluğuna aldanıp bilinmedik sitelerden alışveriş yapmanızı önermem. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Samsung'da öğrenci indirimi ile daha ucuz olduğunu duydum, konuyu açma sebebim bu. Eğer hala daha ucuzsa oradan alacağım.