Samsung S24 FE batarya performansı zayıf

Daha fazla  
Cihaz yeni, 1 haftalık falan. Cihazdan gayet memnunum. Mobilde çok sık oyunlarda vakit geçiren biri de değilim. Genelde sosyal medyadayım fakat buna rağmen cihazın yaklaşık olarak 10 saatlik bir pil ömrü var. Reddit gibi forumlardaki yorumlar ve izlediğim incelemelerden dolayı pil ömrünün bundan çok daha fazla olması gerektiğini düşündüm. Bir ayar mı yapmam lazım yoksa pilin optimize olması gibi şeyler falan mı? Bir tavsiye, öneriniz varsa yazarsanız memnun olurum.

10 saat gayet iyi bir değer bana göre S10 ile Max 4 saat ekran süresi alıyorum. YouTube'da pil performansı arttırma videoları vardı onlara bakabilirsin.

Optimize oluyor diye biliyorum 2-3 hafta. Ama ona rağmen 10 saat iyi bence. Biraz daha bekleyin, internetten de battery drain testlerini izleyebilirsiniz.

Hocam ben kendimce bir matematik ile 10 demiştim, yaklaşık 6,5 saatmiş. Fakat Reddit gibi forumlarda ciddi miktarda farklı rakamlar görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…