T Tareb091 Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 Samsung S24 FE aldım ama adaptör gelmediği için yan sanayi bir sunix marka adaptör kullansam bataryaya ne kadar zarar verir ya da verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2025
Samsung S24 FE aldım ama adaptör gelmediği için yan sanayi bir sunix marka adaptör kullansam bataryaya ne kadar zarar verir ya da verir mi?
allfader Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 637 Çözümler 3 17 Ağustos 2025 #2 Belli belirsiz markalar zarar verebilir. Yan sanayi olsun ama kaliteli olsun.
onurkagan Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 330 Çözümler 4 17 Ağustos 2025 #3 Tareb091 dedi: Samsung S24 FE aldım ama adaptör gelmediği için yan sanayi bir sunix marka adaptör kullansam bataryaya ne kadar zarar verir ya da verir mi? Genişletmek için tıkla... Adi mal ile yan sanayi arasındaki dengeyi iyi tutmak lazım. Nice yan sanayiler kullandım, orijinalinden daha uzun götürdüler beni.
Tareb091 dedi: Samsung S24 FE aldım ama adaptör gelmediği için yan sanayi bir sunix marka adaptör kullansam bataryaya ne kadar zarar verir ya da verir mi? Genişletmek için tıkla... Adi mal ile yan sanayi arasındaki dengeyi iyi tutmak lazım. Nice yan sanayiler kullandım, orijinalinden daha uzun götürdüler beni.
KaptainPrice Picopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ACER NİTRO V15 RTX 4050 İ5 13420H Logitech G102 Fare Logitech G 213 Klavye Gamepower Kugon 7.1 Kulaklık Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #4 Tareb091 dedi: Samsung S24 FE aldım ama adaptör gelmediği için yan sanayi bir sunix marka adaptör kullansam bataryaya ne kadar zarar verir ya da verir mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ben BİM'in 50 TL'lik şarjlarını kullandım hiçbir şey olmadı.
Tareb091 dedi: Samsung S24 FE aldım ama adaptör gelmediği için yan sanayi bir sunix marka adaptör kullansam bataryaya ne kadar zarar verir ya da verir mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ben BİM'in 50 TL'lik şarjlarını kullandım hiçbir şey olmadı.
T Tareb091 Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #5 Millet yan sanayi kullanma pil sağlığını çok hızlı götürür filan diyor hep. onurkagan dedi: Adi mal ile yan sanayi arasındaki dengeyi iyi tutmak lazım. Nice yan sanayiler kullandım, orijinalinden daha uzun götürdüler beni. Genişletmek için tıkla... Sunix adaptörü hakkında bir bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2025
Millet yan sanayi kullanma pil sağlığını çok hızlı götürür filan diyor hep. onurkagan dedi: Adi mal ile yan sanayi arasındaki dengeyi iyi tutmak lazım. Nice yan sanayiler kullandım, orijinalinden daha uzun götürdüler beni. Genişletmek için tıkla... Sunix adaptörü hakkında bir bilginiz var mı?
EmirE Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 53 17 Ağustos 2025 #6 Tareb091 dedi: Samsung S24 FE aldım ama adaptör gelmediği için yan sanayi bir sunix marka adaptör kullansam bataryaya ne kadar zarar verir ya da verir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum şu şekilde smansung telefonlarda üst modellerinde S24FE de dahil SFC var. Bunları destekleyen adaptörler bulursan alabilirsin yoksa SFC olmayanlar çok yavaş şarj ediyor. Orjinal al.
Tareb091 dedi: Samsung S24 FE aldım ama adaptör gelmediği için yan sanayi bir sunix marka adaptör kullansam bataryaya ne kadar zarar verir ya da verir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum şu şekilde smansung telefonlarda üst modellerinde S24FE de dahil SFC var. Bunları destekleyen adaptörler bulursan alabilirsin yoksa SFC olmayanlar çok yavaş şarj ediyor. Orjinal al.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 881 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2025 #7 Samsung'un kendi şarj adaptörünü almayacaksanız eğer Anker ve Spigen gibi markaların adaptörlerini alabilirsiniz.
Samsung'un kendi şarj adaptörünü almayacaksanız eğer Anker ve Spigen gibi markaların adaptörlerini alabilirsiniz.