Samsung S24 FE iyi mi?

Bütçe
28.000

settheboss

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Samsung S24 FE almayı düşünüyorum sizce iyi mi? Kullananınız var mı? Teknik özelliklerinden bahsederseniz çok memnun olurum. Ya da o fiyat bandında başka bir telefon öneriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

iyi, çıktığı günden beri kullanıyorum. Baya indirimli almıştım ben, öğrenci + değişim. Memnun olmadığım tek özellik yok şu ana kadar. Tek pişmanlığım 128 gb almak olabilir. Kamerası, bataryası, işlemcisi vs. çok okey.

Arkadaşlar selamlar. Samsung S24 FE almayı düşünüyorum sizce iyi mi? Kullananınız var mı? Teknik özelliklerinden bahsederseniz çok memnun olurum. Ya da o fiyat bandında başka bir telefon öneriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Fiyatında rakipsize yakın. Ağırlık ve çerçeve dışı kolay kolay üzmez.

Fiyatında rakipsize yakın. Ağırlık ve çerçeve dışı kolay kolay üzmez.
İşlemcisi kamerası fiyatına göre güzel dezavantaj olarak kalın kasası söylenebilir. Samsung DeX, Galaxy AI ve 7 sene güncelleme alacak bunlarda öne çekiyor.
iyi, çıktığı günden beri kullanıyorum. Baya indirimli almıştım ben, öğrenci + değişim. Memnun olmadığım tek özellik yok şu ana kadar. Tek pişmanlığım 128 gb almak olabilir. Kamerası, bataryası, işlemcisi vs. çok okey.
çok teşekkür ediyorum hocam sağolun

Samsung'un FE cihazları genelde beklediğimden bile iyi oluyor. Şu an S20 FE bile oldukça iyi performans gösteriyor birçok konuda. Yani bu da sağlam cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı