Samsung S24 FE kullananlar bakabilir mi?

Kardeşim nasıl psikilojik olsun şu an 3 telefonda elimin altında A53 ve Xiaomi'ye bakınca gözüm rahatlıyor. S24 FE 10 dakika bakmam yetiyor hemen gözümün kenarları yanıyormuş gibi oluyor. 60Hz de kullanamıyorum aşağı yukarı kayarken takıla takıla gidiyor, zaten çok parlak değilki %30 aydınlatma var yok.

Madem sorunlu olduğunu düşünüyorsunuz satın gitsin o halde telefonu, biz bir şey göremedik attığınız videolarda anormal olan.

Ekranda sorun varsa bile biz çözemeyiz.

Önce mağazaları gezeceğim eğer aynı olayı görürsem derim ki bu telefon böyle ama diğer telefonlarda yapmazsa en azından kanıt olur. Yani yok ekran yok PWM dimming falan diyemezler.

Sizin takdirinize kalmış efendim. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

Hocam buna ne diyeceksiniz bugün erinmedim 40km yol gittim mediamarkta çektim aynı model telefon. Taralı alan henen kayboluyor, halen normal mi diyorsunuz çarşamba günü servise vereceğim eğer bir şey yok derse tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Enteresan. Sizin telefonunuzda kesilmiyor oysaki. Gerçekten elinizdeki cihazda sorun olabilir ancak Samsung ile ekran konusunda başarılı olabilen görmedim servis tarafında. Yine de şansınızı deneyin derim.

Zaten tüm enteresanlıklar beni buluyor şimdi yok servise git olmadı tüketici hakem heyetine git, bir de ekranda ara sıra anlık parlama da oluyor parlalık otomatik açık değil. HDR'lık bir durum olmamasına rağmen.

Enteresan. Sizin telefonunuzda kesilmiyor oysaki. Gerçekten elinizdeki cihazda sorun olabilir ancak Samsung ile ekran konusunda başarılı olabilen görmedim servis tarafında. Yine de şansınızı deneyin derim.

11:00 gibi servise verdim kaydı alan adam bana bunun için telefon servise mi verilir bunun için göz mü ağrır servise versen de iade çıkmaz falan dedi bende gözümü sahibi sen misin kardeşim göz kalkanını açmama rağmen gözümü ağrıtıyor dedim. Videoları gösterdim aynı model telefonda birinde keserken diğerinde devam ediyor ama açıdan bahsediyor. Sonra saat 2 gibi verdikleri sorgu numarasına bir bakayım dedim onarım talebi onaylanmadı tarzı yazıyordu yani kendileri çalıp kendileri oynuyor hangi ara test ettin de red verdin.

Son düzenleme:

Tüketici hakem heyetiyle konuştum servis raporunu versin başvuru yapacağım 3-4 ay sonra bilir kişi çağıracak diyor olsun ben peşini bırakmayacağım bu işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…