Samsung S24 FE One UI 7.0 alacak mı?

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar güncelleme ne zaman ve hangi telefonlara gelecek diye arattım. Birkaç site S24 FE yazmamış diğer S24, S24+, S24 Ultra modellerini yazmışlar ama S24 FE yazmamışlar. Bazı sitelerde ise yazıyor. Bu kafama takıldı güncelleme almayacak mı yoksa listeye eklemeyi mi unutmuşlardır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela düz modellere Şubat/Mart gibi gelecekse FE serisine 1 ay gecikmeli gelebilir veya 2 ay. Kısacası kesin alacak.

Evet FE serisi daha sonradan çıktığı için daha sonra alır belki diye düşündüm bende bilmediğim bir olay mı var acaba diye buraya sormak istedim. Teşekkürler.

Alacak.

Almazsa olay olur zaten.

Zaten S21 FE bile alacakmış S21 FE alıp 24 FE almazsa cidden garip olur.

Herhalde alacak.
S21 için son büyük güncelleme olacak, S21 FE One UI 8 alacak ve oda bitecek.
S21 ve üstü tüm s serisi alacak.
Ancak S21 serisinin güncelleme almaması sizi yanıltmasın S24 serisi çok çok uzun süre büyük güncelleme alacak yani yeni arayüz güncellemesi.

Herhalde alacak.
S21 için son büyük güncelleme olacak, S21 FE One UI 8 alacak ve oda bitecek.
S21 ve üstü tüm s serisi alacak.
Ancak S21 serisinin güncelleme almaması sizi yanıltmasın S24 serisi çok çok uzun süre büyük güncelleme alacak yani yeni arayüz güncellemesi.

S24 FE daha sonradan çıktığı için koymayı unutmuşlardır o zaman. Almaması saçma olurdu zaten. Tam olarak ne zaman bize gelir güncelleme pek bir bilgi bulamadım beta falan diyordu ama o sanırım bize gelmiyor.

S24 FE daha sonradan çıktığı için koymayı unutmuşlardır o zaman. Almaması saçma olurdu zaten. Tam olarak ne zaman bize gelir güncelleme pek bir bilgi bulamadım beta falan diyordu ama o sanırım bize gelmiyor.

Beta maalesef Türkiye'ye gelmiyor, sanırım sadece Güney Kore ve Amerika'ya geliyor.
S24 serisi hepsinden önce alacaktır merak etmeyin, belki S24 FE S23 Ultra'dan vs. sonra alabilir tam emin değilim.

Arkadaşlar güncelleme ne zaman ve hangi telefonlara gelecek diye arattım. Birkaç site S24 FE yazmamış diğer S24, S24+, S24 Ultra modellerini yazmışlar ama S24 FE yazmamışlar. Bazı sitelerde ise yazıyor. Bu kafama takıldı güncelleme almayacak mı yoksa listeye eklemeyi mi unutmuşlardır?

One UI 8-9 bile rahat alacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı