Merhaba, yaklaşık 7 senedir iPhone X kullanıyorum ve artık yeni bir telefona geçiş yapmayı planlıyorum. IPhone'lar pahalı geldiği ve yeni telefon alıyorken eski bir model almak istemediğim için şu an Honor 400 ve Samsung S24 FE arasında kaldım. Telefonda pek oyun oynayan biri değilim ama aldığım telefon güzel bir oyun deneyimi sunarsa biraz oynayabilirim ancak öyle bir derdim yok. Batarya, ekran kalitesi, kamera ve olabildiğince uzun ömürlü olması en çok dikkat ettiğim şeyler. Kamera, ekran ve batarya kısmında öğrendiğim kadarıyla Honor 400 önde ancak Samsung S24 FE de çok övülüyor ve birinde hızlı şarj 80W diğerinde 25W, birinde HDR10+ varken diğerinde HDR var ve bunlara benzer farklar devam ediyor. Hangisi ne kadar önemli bilemediğim için sizlere danışmak istedim. Aralarında da 6000 TL gibi bir fark varken Samsung S24 FE modeline çık kesinlikle der misiniz yoksa Honor 400 senin işini görecektir mi dersiniz? Şu an Honor 400'e daha yakınım ancak markaya çok yabancıyım ve yaklaşık 7 senedir telefonlara, teknolojiler çok uzağım. Yardımcı olursanız sevinirim.