Samsung S24 FE vs iPhone 15

kapkarakartal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili forumlular,
Şimdiye kadar hep Android telefonlar kullandım ve bir farklılık olsun diye IOS bir telefon kullanmak istedim. Çok eski bir telefon olmasın diye iPhone 15 modelini düşündüm, parasal bir sıkıntım yok ancak bir telefona 55000 TL vermeye değer mi emin değilim. Forumda Samsung Galaxy S24 FE modelinin sıkça önerildiğini gördüm. Sizce ilk defa iPhone'a geçip 55000 TL vermek mi yoksa 26000 TL'ye S24 FE modelini almak mı daha mantıklıdır?

Yurt dışı alabiliyorsan 40k bandında 16 Pro Max al derim, düz 15 55kyi hak etmiyor çünkü, ama illa iOS kullanmak istiyorsanda en azından 14Pro vs al çünkü düz 15 asla o parayı hak etmiyor.

30k fark verip ekranı OLED olan, işlemcisi bir nebze daha iyi olan telefon alacaksınız. Tercih sizin. İllaki iPhone denemek istiyorsanız alabilirsiniz ama bence değmez.

Hocam pek adil bir karşılaştırma değil gibi geldi bana. Ben çok para olduğunu, bir telefona o kadar verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bütçem elverse de tercih etmezdim.

Yurt dışı alabiliyorsan 40k bandında 16 Pro Max al derim, düz 15 55kyi hak etmiyor çünkü, ama illa iOS kullanmak istiyorsanda en azından 14Pro vs al çünkü düz 15 asla o parayı hak etmiyor.
Hocam maalesef yurt dışı bağlantım yok o yüzden 16 pro max alamıyorum ayrıca dediğiniz 14 pro 68bin lira olarak gözüküyor, o da bütçem içinde değil maalesef.

30k fark verip ekranı OLED olan, işlemcisi bir nebze daha iyi olan telefon alacaksınız. Tercih sizin. İllaki iPhone denemek istiyorsanız alabilirsiniz ama bence değmez.
Hocam 5 yıldır Galaxy A51 kullanıyorum, S24 FE'ye geçsem farkı hisseder miyim? (Android'den sıkıldığım için soruyorum.)

1 sene A51 2 sene A52 kullanan biri olarak S24feye geçtim. Gerçekten bambaşka bir deneyim sunuyor. Özellikle Exynos 2400e ile işlem performansı açısından muhteşem bir yükseltme alıyorsunuz. A51 60Hz bir cihaz. 120Hz'ye geçince cihazı kullanırken alınan keyif de bambaşka oluyor. Yardımcı olabilmesi açısından inceleme yazımı okumanızı tavsiye ederim hocam. Ekstra kafanıza takılan bir soru işareti olursa gidermeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…