Samsung S24 FE vs S23

Bütçe
30000
Hocam anlamadığım 9500 TL sinir yok mu? Benim istediğim telefon 28-30 bin civarı nasıl oluyor anlamadım?

Merhaba bu öğrenci indirimi başka birinin üstünden de yapılabilir mi?

Öğrenci belgesi yeterli oluyor kim olduğunun önemi yok.

Hocam anlamadığım 9500 TL sinir yok mu? Benim istediğim telefon 28-30 bin civarı nasıl oluyor anlamadım?

Bu indirim Samsung'un kendi indirimi.

Açık üniversite öğrencileri faydalanabiliyor mu?

Öğrenci belgene bir bak sağ üstünde bir kod yazıyor onunla bir girip dene bilmiyorum onun dışında.

Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye bu linkte biraz aşağı indirip giriş yapın öğrenci belgesindeki kod ve T.C. ile onaylattıktan sonra indirimler direk geçerli oluyor.

Hocam şu an lise okuyorum olur mu? Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

İndirimler ne kadar süre geçerli oluyor. Belgemi okutup hemen almayacağım çünkü.

İndirimler ne kadar süre geçerli oluyor. Belgemi okutup hemen almayacağım çünkü.

Zam gelmediği sürece değişmiyor diye biliyorum

Hocam şu an lise okuyorum olur mu? Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Liseye kesin bir şey demeyeyim ama üniversite okuyan bir tanıdık üzerine yapabilirsin. Sonrasında bir sorun çıkarmaz bu.

24600'e geliyor muhtemelen diğerinin stoku bittiği için zamlanmış zamlanmasının sebebi stok olabilir haberiniz olsun.

Dosya Ekleri

• tl.png
    174,2 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…