Samsung S24 FE vs Samsung S23

S24 FE. 7 yıl güncelleme desteği ile çok ön plana çıkıyor. Fakat büyük ekranlı telefon sevmiyorsanız 23 bakılabilir.

Özellik açısından değerlendirip S24 FE dedim zaten. Bir de 7 yıl güncelleme alması ve ekran büyüklüğü özellik değil m
yani senn diyorsunku ekrani buyuk 7 yl guncelleme ben ekran dir camerasidir ona gore degerlendirisek hangisi alinir demek istedim klavye bozuk kusura bakma bazi harfleri yazmiyor

Iki cihazida kullanmis birisi olarak 24FE bir iki detay haric daha iyi.

Yani senn diyorsunku ekrani buyuk 7 yl guncelleme ben ekrandir camerasidir ona gore degerlendirisek hangisi alinir demek istedim klavye bozuk kusura bakma bazi harfleri yazmiyor.

S24 FE onerecek tabii ki de her ne kadar 8 gen 2 olsa da 2 yaşına gelmiş bir cihaz S24 FE ye 7 sene güncelleme verdiler kücük ekran küçük batarya falan bunlar hep dezavantaj S24 FE 24K bandındayken kacırılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Hocam Samsung'dan bir telefon alınacaksa o her zaman FE modeli olmalıdır. FE'ler asla üzmez. S20 FE kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…