Samsung S24 FE vs Samsung S23

O fiyatlara çıkabilsem bende 24+ düşünürdüm de fazla geliyor. Genelde 3 yıl civarı kullanıp değiştiriyorum cihazımı ve o kadar para vermek istemiyorum. 3 yılda hem biraz sıkılıyorum hem de yeni özellikler vs geliyor :).
Ben de aynı fikirdeyim, 35-40lara çıkmak istemiyorum o yüzden 30 bin verip Honor 200 Pro alacağım gibi duruyor.

Teşekkürler. S24 FE bu konuda çok olumsuz düşündürdü beni. Şu an Poco X5 Pro ile en fazla 50 dakika sürüyordur 0'dan 100'e. Genelde 35-40 dakika şarj ediyorum tamamen bataryayı bitirmediğinden.
Şunu da ekleyeyim, 0'dan 80'e 40 dakika civarı, 80'den sonra yavaşlıyor.

Mümkünse çok sevinirim. Hız farkını görmek iyi olacaktır :).
Merhabalar hocam tekrardan...
Şarj testini yaptım, sonuçları paylaşayım:

●Öncelikle %5 seviyesinde şarja taktım ve tahmini tam şarj süresi 1 saat 17 dakika olarak gösterdi, bunu belirteyim.

● %5 - %15 > 5 dakika
● %15 - %80 > 38 dakika
● %80 - %90 > 10 dakika
● %90 - %100 > 24 dakika

●Toplam %5 - %100 > 1 saat 17 dakika

Sonuçlar bu şekilde. Toplam süre, şarja taktığımda gösterdiği tahmini süre ile birebir uyuştu bu arada gördüğünüz gibi.
Testi Pil Koruması açık ve " Temel" seçeneği seçiliyken yaptım bunu da belirteyim, şarj hızına etkisi var mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Şunu da ekleyeyim, 0'dan 80'e 40 dakika civarı, 80'den sonra yavaşlıyor.

Merhabalar hocam tekrardan...
Şarj testini yaptım, sonuçları paylaşayım:

●Öncelikle %5 seviyesinde şarja taktım ve tahmini tam şarj süresi 1 saat 17 dakika olarak gösterdi, bunu belirteyim.

● %5 - %15 > 5 dakika
● %15 - %80 > 38 dakika
● %80 - %90 > 10 dakika
● %90 - %100 > 24 dakika

●Toplam %5 - %100 > 1 saat 17 dakika

Sonuçlar bu şekilde. Toplam süre, şarja taktığımda gösterdiği tahmini süre ile birebir uyuştu bu arada gördüğünüz gibi.
Testi Pil Koruması açık ve " Temel" seçeneği seçiliyken yaptım bunu da belirteyim, şarj hızına etkisi var mı bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim, oldukça detaylı test etmişsiniz. 0 dan 80 e şarj daha önemli geldi bana. Sonrasında herhalde bataryayı korumak amaçlı yavaşlıyor şarj hızı. Gerekirse 80 e kadar şarj edip çıkarılır şarjdan. Tekrar teşekkür ederim, daha olumlu düşünmemi sağladı testiniz :) .

Daha çok 15 - 20 civarında takıyorum şarja. Tahmini 1 saatte doldurur gibi bu civardan.

Çok teşekkür ederim, oldukça detaylı test etmişsiniz. 0 dan 80 e şarj daha önemli geldi bana. Sonrasında herhalde bataryayı korumak amaçlı yavaşlıyor şarj hızı. Gerekirse 80 e kadar şarj edip çıkarılır şarjdan. Tekrar teşekkür ederim, daha olumlu düşünmemi sağladı testiniz :) .

Daha çok 15 - 20 civarında takıyorum şarja. Tahmini 1 saatte doldurur gibi bu civardan.
Rica ederim hocam yardımcı olduysam ne mutlu, kafanızda daha netleşmiştir umarım. Test sonuçlarına göre dediğiniz gibi 15'ten 100'e 1 saat 12 dakika gibi bir süre çıkıyor fakat bunun neredeyse yarısı (34 dakikası) %80 ile %100 arası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı