Samsung S24 FE vs Xiaomi 14T Pro

Fenerbahçelii

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
14T Pro var arkadaşımda yurtdışı onu mu almam daha iyi olur yoksa S24 FE mi? Önceliğim kamera. Ön kameranın da yapay gibi veyahut doygunluk %1000 çeksin istemiyorum iPhone gibi doğal çekmesini istiyorum. Hangisini almam daha mantıklı olur?

Son düzenleme:
Yazılım önemli değil mi hocam?
önemli fakat önceliğin kamera 2 ay kadar kullandım o telefonu o sıradada yazılım ile ilgili bi sorun yaşamadım güncelleme almadı tabii o 2 ay içerisinde ama olan yazılım ile kullandım

Önemli fakat önceliğin kamera 2 ay kadar kullandım o telefonu o sıradada yazılım ile ilgili bir sorun yaşamadım güncelleme almadı tabii o 2 ay içerisinde ama olan yazılım ile kullandım.

Yapay fotoğraf çeker mi 14T Pro? Ön kamera önemli.

Yapay fotoğraf çeker mi 14T Pro? Ön kamera önemli.
yapaydan kastığın fotoğraf üzerinde kendi oynama yapar mı diyorsan ben öyle birşey yaşamadım şuanda iphone 14pro kullanıyorum kameraları arasında çok fark göremedim

Yapaydan kastığın fotoğraf üzerinde kendi oynama yapar mı diyorsan ben öyle bir şey yaşamadım şu anda iPhone 14Pro kullanıyorum kameraları arasında çok fark göremedim.

Aynen demek istediğim o ön kamerası benziyor mu 14 Pro'ya? Bu arada S24 FEnin kamerasıda iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…