Samsung S24+ mı S25 FE mi?

Bütçe
Max 45K

evaviento

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda telefon almak istiyorum. Samsung istiyorum, kamerası, pili ve aşırı ısınmaması önemli benim için. Telefon boyutu önemli değil.

İlk başta düz S24, S24 FE ve S25 FE arasında kalmıştım. Sonra daha uzun bir süre bekleyip düz S25 mi alsam diye düşündüm ama öğrenci olduğum için kolay değil. Bu yüzden en son S24 Plus'a bakmaya karar verdim.

Şu an S24+ ve S25 FE arasındayım. Anlık olarak.
S24+ 43.000 TL.
S25 FE 33.000 TL.

Aradaki 10klık farka değer mi? Bu fiyat bandında yine Samsung olarak öneriniz nedir?

Kesinlikle değeceğini düşünüyorum çünkü soğutma performansı olarak 24+ S25i tokatlar geçer. Kamera açısındanda iyi fakat yine emin olamıyorsan acele karar vermene gerek yok sonuçta her gün telefon almıyoruz.

S25 FE al kral bende KYK ile 31'e aldım bu ay soğutması falan iyi yeni cihaz bir de 1 sene fazla güncelleme alacak.

Kesinlikle değeceğini düşünüyorum çünkü soğutma performansı olarak 24+ S25i tokatlar geçer. Kamera açısındanda iyi fakat yine emin olamıyorsan acele karar vermene gerek yok sonuçta her gün telefon almıyoruz.
10k fiyat farkına sadece soğutması iyi diye 2 yıl daha az güncelleme alacak bir telefon alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı