Samsung S24+ mı Samsung S25 mi?

jaydenpoyraz

Hectopat
3 senedir iPhone 7 kullanıyorum bugün bunu sonlandirmaya karar verdim. Hocalarim, gunluk hayatimda cok kullanirim çok da oyun oynarim guzel FPS verip iPhone gibi kasmazsa memnun kalirim. Cok zor bir secim benim icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 senedir iPhone 7 kullanıyorum bugün bunu sonlandirmaya karar verdim. Hocalarim, gunluk hayatimda cok kullanirim çok da oyun oynarim guzel FPS verip iPhone gibi kasmazsa memnun kalirim. Cok zor bir secim benim icin.

Biraz daha büyük ekran biraz daha iyi bir kamera diyorsan S24+ al onun harici S25 alternatif olarak magic 7 Pro veya S26 serisi de beklenebilir.

Biraz daha büyük ekran biraz daha iyi bir kamera diyorsan S24+ al onun harici S25 alternatif olarak magic 7 Pro veya S26 serisi de beklenebilir.

Kamera ile isim yok hangisi daha cok performans verirse onu alacağım hocam.

O zaman S25 al dediğim gibi 2 ay sonra S26 serisi çıkacak acelen yoksa bekle, kamerası iyi olsun kamera dizaynı beni rahatsız etmedi dersende magic 7 Pro'yu tekrar vurguluyorum.

Hocam 26 alacak kadar bütçem yok.

İşlemcisi S25'in daha iyi pili gün içerisinde sizi götürecektir muhtemelen.

Pille performans tek kriterim kaç kamerası varmıs vb ilgilendirmiyor. O zaman S25 alıyorum söylediklerinize dayanarak.

Hocam 26 alacak kadar bütçem yok.

Pille performans tek kriterim kaç kamerası varmıs vb ilgilendirmiyor. O zaman S25 alıyorum söylediklerinize dayanarak.

Yapıştır, hangi Apple cihazından geçiş yapmayı düşünüyorsunuz? Kamera performansı gram umurumda değil param cebimde kalsın diyorsan POCO F7 modeline göz atabilirsiniz bu arada.

iPhone normalde kasan bir cihaz değil 7'ye bakarak söylüyorsan orası doğru ki benim eski cihazım oydu nadiren oluyordu ancak konuya dönüp iki cihaz arasında seçim yapmamız gerekirse S25 daha mantıklı çünkü hem kompakt hemde daha iyi ayrıca S24+'a göre daha az ısınma gibi problemlerle karşılaşırsınız.

Yapıştır, hangi Apple cihazından geçiş yapmayı düşünüyorsunuz? Kamera performansı gram umurumda değil param cebimde kalsın diyorsan POCO F7 modeline göz atabilirsiniz bu arada.

Söylediğim gibi iPhone 7'den geçiş yapacağım. POCO'ya bakayım bir de

Isındığında fena kasıyor hocam.

Arkadaşlar takdir edersiniz ki S25 almaya karar verdim. Hepinize iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…