iPhone 11 Pro Max'den S24 FE'e geçtim telefon daha 1 günlük bile değil ama bayağı ısınıyor ve batarya performansı kötü gibi geldi bana. Uygun fiyatlı orası ayrı ama beklentimin altında gibi geldi. Kamerası iPhone 11 Pro Max'den daha iyi. Ekran konusunda kalite olarak açıkçası 11 Pro Max bir tık daha iyi gibi geliyor gözüme. Daha büyük ekran daha düşük PPI değeri yüzünden büyük ihtimalle. Ama parlaklık ve tazeleme hızı olarak S24 FE çok daha iyi tabii ki. Ayrıca ekran çerçeveleri gerçekten çok kalın bu seviyedeki bir cihaza kesinlikle yakıştıramadım. Çok kafaya takılacak bir konu değil ama Honor 400'ün bile ekran çerçevesi çok daha ince. Hoparlörü güzel ses seviyesi yüksek ve kaliteli hissettiriyor. AI özelliklerinden ben pek etkilenmedim yapay zeka seven biri olmama rağmen. Arayüz olarak bence gayet güzel aşırı akıcı her menü IPhone'dan geçerken zorlanacak pek bir durum da yok. Sadece sağa sola kaydırma mevzuları biraz farklı ama belki ayarlanabiliyordur. Isınma ve batarya sorunu ilk zamanlara özel bir durum ise bu fiyata güzel telefon. En azından Çinli dandik chipsetler yok içerisinde
Samsung güvencesi var.