Samsung S24 nasıldır?

Daha fazla  
Selamlar. Şu an mevcut telefonum 2020'den beri kullandığım Xiaomi Redmi 8 ve 1-2 gün içerisinde yeni telefon sipariş edeceğim. Samsung Galaxy S24 almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz, eksikleri nedir, artıları nedir ve muadili olabilecek başka telefonlar var mı?

Küçük kompakt bir cihaz isterseniz ve gündelik olarak kullanıcaksanız tercih edilebilir belki, fakat batarya kapasitesi'de düşük bunu göz önünde bulundurmak lazım. Net bütçeniz nedir?

Son düzenleme:
Selamlar. Şu an mevcut telefonum 2020'den beri kullandığım Xiaomi Redmi 8 ve 1-2 gün içerisinde yeni telefon sipariş edeceğim. Samsung Galaxy S24 almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz, eksikleri nedir, artıları nedir ve muadili olabilecek başka telefonlar var mı?

1 günü rahat çıkarır bataryası küçük dediklerine bakmayın iyi cihazdır bir sorun yaratmaz ama S25 almanız daha iyi olacaktır.

Elimde var, merak ettiğin bir şey varsa sorarsan söylerim. Tavsiye ederim bu arada, ben pahalıya almıştım 45.000 TL'ye 256 GB'ını...

Ya ben de S24 düşünüyorum ama herkes şarjı gitmiyor yetmiyor yazmış. Çok ısındığını söyledikleri için 1 haftadır erteledim almadım. Gerçekten şarjı çok mu kötü? 6 7 saat götürmez mi?

Ya ben de S24 düşünüyorum ama herkes şarjı gitmiyor yetmiyor yazmış. Çok ısındığını söyledikleri için 1 haftadır erteledim almadım. Gerçekten şarjı çok mu kötü? 6 7 saat götürmez mi?
Pilinin %100'ünü harcayacaksan 5-7 saat arası ekran sürem var. Sıcaklarda yoğun kullanımda ısınıyor. Telefonumda sadece Clash of Clans var, onda sorun yaşamadım ısı gibi. Kılıfsızken ve sıcaktayken elim terliyordu ama ısınıyor o şekilde. Kılıfla kullanırsan pek sorun yok. Sıcaklıktan hiç parlaklık falan kısmadı, iPhone 13'üm olsa kısardı mesela. Bu arada ek bilgi isterseniz sizin de konu açmanız gerekli @hayl0s, buradan başka kişilerin öneri konularını dağıtmayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı