Samsung S24 One UI 8 güncellemesi sonrası şarj hızlı bitiyor

GEYMBEK

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram 16GB 32000mhz
Ekran kartı Nvidia 3060 12GB
Anakart A520m k V2
İslemci AMD ryzen 5 500
Merhaba Samsung S24 cihazımı alalı 1 ay oldu. One UI 8 güncellemesini yaptıktan sonra şarjım eskisine göre daha hızlı gidiyor. Nedeni nedir sizce. Düzelir mi yoksa diğer güncellemeyi mi beklemeliyim?

Güncelleme beklemelisiniz. One UI 8.5 ile düzeleceği söyleniyor. Bende S25 Ultra kullanıyorum aynı sorun bende de var. S23 kullanırken One UI 7 güncellemesi gelene kadar şarjım çok iyi gidiyordu. Maalesef güncellemeden kaynaklı sorun.

Güncelleme beklemelisiniz. One UI 8.5 ile düzeleceği söyleniyor. Bende S25 Ultra kullanıyorum aynı sorun bende de var. S23 kullanırken One UI 7 güncellemesi gelene kadar şarjım çok iyi gidiyordu. Maalesef güncellemeden kaynaklı sorun.

Tamamdır teşekkür ederim tahimini olarak S24'e One UI 8.5 ne zaman gelir?

Tamamdır teşekkür ederim tahimini olarak S24'e One UI 8.5 ne zaman gelir?

Hocam Samsung'unda kesin net bir açıklaması yok ama benim tahminim üzerine ocak sonu şubat başı gibi S25 Ultra gelir diye umuyorum. Seri dağıtım yaparlarsa S25 ultradan 1 hafta sonra S24 ultraya gelebilir. Bu tabii ki benim tahminim daha erken veya daha geç gelme olasılığıda var.

Telefonunuzdan Samsung members uygulaması ile gelecek güncellemeleri daha yakından takip edebilirsin. Samsung kullanılcıların kullandığı bir forum sitesi.

Tamamdır teşekkürler ederim iyi akşamlar.

S23 var bende de. Bu sorun One UI 8.5 güncellemesi ile her telefonda mı düzelecek peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı