Samsung S24 Ultra alınır mı?

Alınır tabii ki. Şu an alınabilecek en iyi telefondur. 16 Pro Max gelene kadar da en iyi olarak kalacak. 16 Pro Max'ı bekleyemem diyorsanız alıp geçin 24 Ultra'yı.

Alınabilir, yapay zeka özellikleri özellikle çok iyi, yabancı biri ile telefonda konuşurken gerçek zamanlı çeviri vs gibi özellikleri var, fakat bu telefonu alırken yapay zeka özelliklerinin 2025 itibarıyla paralı olacağını unutmayın, telefon yapay zeka özellikleri olmadan S23 Ultra'dan farksız.

Eğer böyle bir şey yaparsa Samsung Apple'a para avcısı diyenler samsunga ne diyecek merak ediyorum.

S24 Ultra Güzel bir cihaz, cihaz güzelde... Bende iPhone'dan sonra bir Andorid macerası aradım fakat her ne kadar klişede olsa iOS'a alıştıktan sonra Andorid cidden kalitesiz hissettiriyor. Cihaz değil, yazılım öyle hissettiriyor. S24 Ultra'ya 1 kelimem yok, ama şahsen ucuzda bir cihaz değil. Ben 15 Pro Max tercih ederdim. Değer kaybeder vs olayına girmiyorum çünkü hiçbirimiz yatırım için almıyoruz. Yatırım için alan varsa Redmi Note 13 alıp geri kalan parasını Altın yapsın. Dediğim gibi cihaz 10 numara ama yazılımdan dolayı tercihimi 15 Pro Max'ten yana yapardım.

Forumda random serbest mi bilmiyorum ama siz buraya kocaman bir random atmışım gibi farz edin

15 Pro Max alacaksanız 16'yı bekleyin hocam.

Forumda random serbest mi bilmiyorum ama siz buraya kocaman bir random atmışım gibi farz edin

Ben 14 Pro aldım YD 26.000TL'ye keyfime bakıyorum.

Yani adamların "Samsung'un" yuvarlak içine alıp aratma özelliğini direk Google Lens'den alıp parayla satmalarını izlemek komik olacak.

Evet hocam ek olarak Apple'in yapay zekası gümbür gümbür geliyor eğer söylentileri gerçekleştirirlerse ve Samsung paralı yaparken Apple bedava şekilde sunarsa çok güzel komedi olur.

Ben 14 Pro aldım yurt dışı 26.000TL'ye keyfime bakıyorum.

Çok iyi almışsınız hocam

Samsung AL kendi teklonojisi bile değil erken getirme sebepleri de bu ancak Apple Intelligence, Apple Inc. tarafından geliştirilen bir yapay zeka platformu. Intelligence, çok daha etkili olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…