Parası sıkıntısı olmayan biri için S24 Ultra alınır tabi ki ekonomik olarak zorlayacak kimseler için Android bir cihaza 60K civarı paralar verilmez yarı fiyatına yurt dışı alınır server kayıtla ömür boyu kullanılır. Dün gece 22.500 TL ye S23 256 GB ilan vardı sarı sitede sabah tabiki satılmıştı sıfırı 32K olan telefon ne kadar kolay fiyatlar aşağı çekiliyor Samsung tarafında paran çöp olur sözü buradan geliyor. IOS'un çok daha verimli ve optimize çalıştığını kimse inkar edemez. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş burda Samsung'un paralı askerleri gibi savunup münakaşaya girenleri sürekli her bir konu altında görüyorum yaş grubu da kendini belli ediyor çok tınlamıyorum. Android kullanıcıları sayı olarak çok fazla olduğu için Apple tarafı böyle susturulmuş gibi gözüküyor sosyal medyada.
Parası sıkıntısı olmayan biri için S24 Ultra alınır tabii ki ekonomik olarak zorlayacak kimseler için Android bir cihaza 60k civarı paralar verilmez yarı fiyatına yurt dışı alınır server kayıtla ömür boyu kullanılır. Dün gece 22.500 TL'ye S23 256 GB ilan vardı sarı sitede sabah tabii ki satılmıştı sıfırı 32K olan telefon ne kadar kolay fiyatlar aşağı çekiliyor Samsung tarafında paran çöp olur sözü buradan geliyor. IOS'un çok daha verimli ve optimize çalıştığını kimse inkar edemez. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş burada Samsung'un paralı askerleri gibi savunup münakaşaya girenleri sürekli her bir konu altında görüyorum yaş grubu da kendini belli ediyor çok tınlamıyorum. Android kullanıcıları sayı olarak çok fazla olduğu için Apple tarafı böyle susturulmuş gibi gözüküyor sosyal medya veya forumlarda.
Apple'da ilginç olan birșey var, kendim kullanmıyorum fakat bir kere denemek için elime almıştım bir IPhone'u, ekran 60Hz olmasına rağmen 120Hz gibi hissettiriyordu, garip ama ilginçti.
Apple'da ilginç olan birșey var, kendim kullanmıyorum fakat bir kere denemek için elime almıştım bir IPhone'u, ekran 60Hz olmasına rağmen 120Hz gibi hissettiriyordu, garip ama ilginçti.
Aynısını bende bir gün önce test ederek gördüm hocam Samsung 120Hz-Apple 60Hz, Samsung 60Hz-Samsung 60Hz karşılaştırması yapınca hissiyatı fark ediyor.
Telefonumu değiştirmek istiyorum. Biraz araştırma yaptım Samsung S24 Ultra çok hoşuma gitti, tasarımı da mükemmel. Normalde iPhone kullanıcısıyım fakat artık Samsung kullanmak istiyorum, bu telefon hakkında düşüncelerinizi alırsam mutlu olurum, farklı bir telefon tavsiyesi verirseniz de olur, bütçe de sorun yok.
2 yıl iPhone X kullandım, sonrasında Redmi Note 7, Poco X4 Pro kullandım. 2 aydır da S24 Ultra kullanıyorum. Telefonla ne yapıyorsunuz da yazılımına bu kadar takılıyorsunuz anlaması güç. Tavsiye ederim, alınır. 60K eder mi tartışılır.
2 yıl iPhone X kullandım, sonrasında Redmi Note 7, POCO X4 Pro kullandım. 2 aydır da S24 Ultra kullanıyorum. Telefonla ne yapıyorsunuz da yazılımına bu kadar takılıyorsunuz anlaması güç. Tavsiye ederim, alınır. 60k eder mi tartışılır?
Yok hocam, 8 aylık kullanımı var. Ben fiziki çift simi olduğu için 14 Pro tercih ettim. eSIM'e çevir yok normal sime çevir uğraşmamak için. 8 ay sonra napıyoruz peki? 2. bir iPhone 6S veya SE 1.Nesil üstü cihaza hattımızı takıp iCloud'u aynı giriyoruz iki cihazda da. Bu şekilde gelen aramalar ve internet iPhone 14 Pro'nun üzerindende kullanılabilir duruma geliyor. 4 aylık süreç sonrası zaten kullanım haklarım sıfırlanmış olacak.
Yok hocam, 8 aylık kullanımı var. Ben fiziki çift simi olduğu için 14 Pro tercih ettim. ESIM'e çevir yok normal sime çevir uğraşmamak için. 8 ay sonra napıyoruz peki? 2. bir iPhone 6S veya SE 1.nesil üstü cihaza hattımızı takıp ICloud'u aynı giriyoruz iki cihazda da. Bu şekilde gelen aramalar ve internet iPhone 14 Pro'nun üzerindende kullanılabilir duruma geliyor. 4 aylık süreç sonrası zaten kullanım haklarım sıfırlanmış olacak.