S samed04 Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #1 Herkese selamünaleyküm. PUBG oynarken, uzun süre TikTok Instagram'da takılırken telefon çok ısınıyor. Özellikle PUBG'de 45 dereceyi görüyor. Galiba yeni güncellemeyi yapınca oldu bu. Nasıl düzelteceğim yardımcı olur musunuz?
Herkese selamünaleyküm. PUBG oynarken, uzun süre TikTok Instagram'da takılırken telefon çok ısınıyor. Özellikle PUBG'de 45 dereceyi görüyor. Galiba yeni güncellemeyi yapınca oldu bu. Nasıl düzelteceğim yardımcı olur musunuz?
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.253 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 7 Ağustos 2025 #2 Bu ısınmalar şu an için normal diye tahmin ediyorum. Yaz ayları da etki ediyor olabilir. One UI 7'ye geçince mi bu durumu hissettiniz?
Bu ısınmalar şu an için normal diye tahmin ediyorum. Yaz ayları da etki ediyor olabilir. One UI 7'ye geçince mi bu durumu hissettiniz?
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.605 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #3 Cihazında kılıf varmı? @MaveNN benim mediatek cihazım 45 dereceyi görmüyor nasıl olacak?
S samed04 Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #4 MaveNN dedi: Bu ısınmalar şu an için normal diye tahmin ediyorum. Yaz ayları da etki ediyor olabilir. One UI 7'ye geçince mi bu durumu hissettiniz? Genişletmek için tıkla... Yani evet diyebilir ondan önceki güncellemelerden beri de olabilir.Ama son 1 2 aydır böyle. MaveNN dedi: Bu ısınmalar şu an için normal diye tahmin ediyorum. Yaz ayları da etki ediyor olabilir. One UI 7'ye geçince mi bu durumu hissettiniz? Genişletmek için tıkla... Yani genel olarak evet.Ondan önce ki güncellemelerden de olabilir ama son 1 2 aydır böyle.
MaveNN dedi: Bu ısınmalar şu an için normal diye tahmin ediyorum. Yaz ayları da etki ediyor olabilir. One UI 7'ye geçince mi bu durumu hissettiniz? Genişletmek için tıkla... Yani evet diyebilir ondan önceki güncellemelerden beri de olabilir.Ama son 1 2 aydır böyle. MaveNN dedi: Bu ısınmalar şu an için normal diye tahmin ediyorum. Yaz ayları da etki ediyor olabilir. One UI 7'ye geçince mi bu durumu hissettiniz? Genişletmek için tıkla... Yani genel olarak evet.Ondan önce ki güncellemelerden de olabilir ama son 1 2 aydır böyle.