A ahmet bb Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #1 Merhabalar. S24 ultra için server kayıt artık mümkün değilmiş doğru mu?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 11 Ekim 2025 #2 Doğru. Şu an mümkün değil.
A ahmet bb Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #3 Evil Belief dedi: Doğru. Şu an mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Şu an evet mümkün değil Ama telefoncu gelecektede mümkün olmucağını söylemiş bi arkadaşa
Evil Belief dedi: Doğru. Şu an mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Şu an evet mümkün değil Ama telefoncu gelecektede mümkün olmucağını söylemiş bi arkadaşa
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 13:44 #4 Bende bekliyorum hocam akrabam telefoncu ileride açılır dedi mecbur bekliyoruz.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.277 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 23:09 #5 ahmet bb dedi: Şu an evet mümkün değil Ama telefoncu gelecektede mümkün olmucağını söylemiş bi arkadaşa Genişletmek için tıkla... weeha dedi: Bende bekliyorum hocam akrabam telefoncu ileride açılır dedi mecbur bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Olacak mı olmayacak mı kimse bilemez. 1.5 sene sonra U6 ve U7 için S23 server kayıtları açıldı. U8 için hala mümkün değil. Bu insanlarda bir umut doğuruyor ancak kimse bilemez.
ahmet bb dedi: Şu an evet mümkün değil Ama telefoncu gelecektede mümkün olmucağını söylemiş bi arkadaşa Genişletmek için tıkla... weeha dedi: Bende bekliyorum hocam akrabam telefoncu ileride açılır dedi mecbur bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Olacak mı olmayacak mı kimse bilemez. 1.5 sene sonra U6 ve U7 için S23 server kayıtları açıldı. U8 için hala mümkün değil. Bu insanlarda bir umut doğuruyor ancak kimse bilemez.