Samsung S24 Ultra kamera sağlam mı?

alquo

Decapat
Daha fazla  
Amiral gemilerinde donanım kalitesi nasıl oluyor?

Samsung Galaxy S24 Ultra, oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir ve Corning Gorilla Glass Victus 3 camla korunmaktadır. Bu cam, çizilmelere ve darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Ancak arka kameraların lensleri doğrudan dış ortamla temas ettiği için çizilme riski halen mevcuttur.

Bu nedenle birçok kullanıcı ekstra bir kamera lens koruyucu veya kılıf kullanmayı tercih eder. Bazı popüler seçenekler:

Lens Koruyucu Filmler: İnce ve şeffaf filmler lensin üzerine yapıştırılır, çizilmeleri önler.
Çıkıntılı Kılıflar: Kılıfın kamera kısmında ekstra bir yükselti olur ve lensi doğrudan temaslardan korur.
Metal veya Cam Lens Kapakları: Daha kalın ve dayanıklı bir koruma sağlar.
Eğer profesyonel fotoğraf ve video çekimleri yapıyorsanız, lens koruyucuların bazen ışık yansımasını artırabileceğini unutmamak önemlidir.

ChatGPT böyle diyor? Ne yapmak lazım? Kamerayı hafif tahtaya vurdum.

Eğer kameranızda şu an bir problem yoksa ilerde olmayacak anlamına gelmiyor. Kamera koruma kapakları gerçekten etkili bir çözüm olaibliyor.

Şu an bu ürün çok indirimde. Ben de yeni sipariş verdim.

Kılıf tercih ederken de kamera koruması için kenarları çıkıntılı kılıflar tercih edin.

1731930488619.png
1731930501775.png

Hocam zaten performansı biraz sıkıntı bence de. Hayırlısı haberdar edersiniz
Hocam ben bir sıkıntı göremedim henüz. Bir de güneşli bir havada bakmak lazım. Güneş ışığı çarpınca belli eder herhalde kendini. Bu arada ben S24 FE için kullandım. S24 Ultra'ya göre kamera çapı biraz daha küçük olsa da sıkıntı olmadı. Güzel yapıştı. Fiyatına göre gayet güzel bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı