Samsung S24 Ultra mı Google Pixel 9 Pro XL mı?

eminow

Centipat
Daha fazla  
Evet merhaba, telefon almayı düşünüyorum. Sizce Samsung S24 Ultra mı daha mantıklı Google Pixel 9 Pro XL mi daha mantıklı? Ben öğrenciyim, cihazları genelde oyun oynamak, araba fotoğrafları ve videoları çekmek için ayrıca ödevler için kullanmak istiyorum. Tarafınızı bekliyorum. Ayrıca başka cihaz öneriniz varsa ona da açığım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim görüşüme göre Google Pixel cihazlar daha genel ve günlük kullanım için. S24 Ultra ise Samsung'un amiral gemisi ve güçlü işlemciye de sahip (Snapdragon 8 gen 3). Bu sayede gerek oyunlar gerek diğer işlerde daha çok yönlü bir kullanım sağlayacaktır. Ben Samsung S24 Ultra'yı tercih ederdim.

Ayrıca yaklaşık 1 ay sonra S25 serisi tanıtılacak. Aceleniz yoksa onları da bekleyebilirsiniz, daha güncel bir seri alırsınız bütçe varsa. Tabii bizim ülkenin koşulları belli olmaz belki S24 serisinin fiyatı artar o zamana.

S24 ultra senin için uygun olur. Üstelik kalem desteği de var, ödev falan rahat yapabilirsin. S25 serisi çıkacak 2,3 aya, acelen yoksa onu bekle. Yoksa s24 ultrayı alabilirsin. Google pixelde gayet iyi bir telefon, kamera olsun, yazılımı olsun ama depolama olarak seni memnun etmez, kalem desteği de yok ayrıca. Maalesef birde işlemci olarak rakiplerine göre biraz geride.

Son düzenleme:
S24 Ultra en iyisi. Siz hem oyunda hem OS de hem de yabancı ülkede ve parçalarını temin etmekte 0 zorluk çekersiniz.

Pixel hala bilinmez okyanus gibi geliyor bana. Çok da güzel görünüyor ama amiral gemisi sanki macera gibi samsung karşısında. Hangi telefonu aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…