Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 20 Eylül 2024 #51 YigitXS dedi: Mi 9T amiral gemisi değil ki? 9T Pro kullandım ben o amiral gemisiydi o zamanlar ve hala şu an kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mİ9T nasıl amiral gemisi değil hocam?
YigitXS dedi: Mi 9T amiral gemisi değil ki? 9T Pro kullandım ben o amiral gemisiydi o zamanlar ve hala şu an kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mİ9T nasıl amiral gemisi değil hocam?
asels Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 3.030 20 Eylül 2024 #52 Furkan Borak dedi: Mi9t nasıl amiral gemisi değil hocam? Genişletmek için tıkla... Çünlü amiral gemisi olmadığı için değil. Xiaomi 12-13 ve 14 gibi T olmayanlar amiral gemisi. Ayrıca 5 yıldan fazladır kullanımda mi A3 cihaz var hala mis gibi calışıyor. İşlemcisi de Mi9tden daha düşük güçte.
Furkan Borak dedi: Mi9t nasıl amiral gemisi değil hocam? Genişletmek için tıkla... Çünlü amiral gemisi olmadığı için değil. Xiaomi 12-13 ve 14 gibi T olmayanlar amiral gemisi. Ayrıca 5 yıldan fazladır kullanımda mi A3 cihaz var hala mis gibi calışıyor. İşlemcisi de Mi9tden daha düşük güçte.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.223 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2024 #53 Furkan Borak dedi: Mi9t nasıl amiral gemisi değil hocam? Genişletmek için tıkla... İşlemcisi Snapdragon 730'du sanırım orta seviye bir işlemciydi zamanında ama 9T Pro Snapdragon 855'ti.
Furkan Borak dedi: Mi9t nasıl amiral gemisi değil hocam? Genişletmek için tıkla... İşlemcisi Snapdragon 730'du sanırım orta seviye bir işlemciydi zamanında ama 9T Pro Snapdragon 855'ti.