Biliyorum S24U'nun rakibi 15 değil ama param ona yetiyor. S24'ü almakta kararlıyım ama bir yanımda 15 alasım var tam karar veremedim. Şu an A52 kullanıyorum. Takas falan alırlarsa o şekilde vereceğim oradan da biraz indirim gelir. Hangisini almalıyım sizce?
(Bütçe 55-60 civarı)
Fiyatına baktığınızda bırakın mükemmeli berbat bir telefon. Kazık başka birşey değil.Eğer iPhone takıntınız varsa 15 alın ekran 60 Hz olabilir ama onun dışında mükemmel bir telefondur ama takıntınız yoksa S24 Ultra tabii ki her konuda üstün.
Biliyorum S24U'nun rakibi 15 değil ama param ona yetiyor. S24'ü almakta kararlıyım ama bir yanımda 15 alasım var tam karar veremedim. Şu an A52 kullanıyorum. Takas falan alırlarsa o şekilde vereceğim oradan da biraz indirim gelir. Hangisini almalıyım sizce?
(Bütçe 55-60 civarı)
Bu iki telefonu karsilastirmam bile, tabii ki S24 Ultra.Biliyorum S24U'nun rakibi 15 değil ama param ona yetiyor. S24'ü almakta kararlıyım ama bir yanımda 15 alasım var tam karar veremedim. Şu an A52 kullanıyorum. Takas falan alırlarsa o şekilde vereceğim oradan da biraz indirim gelir. Hangisini almalıyım sizce?
(Bütçe 55-60 civarı)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.